Aktywne Wpisy

taxi_driver92 +64
Ustalam z rana z różową konkretną godzinę wyjazdu, bo wracamy ze świąt do wojewódzkiego autem, ja prowadzę. Różowa 5 min przed ustaloną godziną pisze mi, że ona będzie jeszcze piła kawę i żebym za 20min przyjechał... Doskonale wie, że temat punktualności jest dla mnie ważny, bo nie raz o tym rozmawialiśmy, a i tak odstawia taki numer. Wiem, że dla większości może to się wydawać śmieszne, ale mnie c--j strzela. #zwiazki
blackghost +14
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego

Z góry dziękuję za pomoc,
Dozgonnie wdzięczny
Pozdrawiam z Norwegii
Problemem natomiast może być adres ip, który posiada norweską geolokalizację, więc pewnie ipla itp. nie będzie dobrze działać.
Bardziej od wydajnej maszyny, potrzebujesz sensownej rurki, zwłaszcza do streamu tv.
Oferta tańsza od naszej, a pod to zastosowanie w zupełności wystarczająca:
https://mintshost.pl/vps-kvm/