Aktywne Wpisy

Bananek2 +264
Kobieta Schrödingera pięknie ujawnia się w aferze z Gargamelem xD
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą

aroaro1993 +2
Od kilku lat mieszkam w Holandii i wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że opieka zdrowotna w tym kraju jest tak wysoko oceniana w większości rankingów, a jak idziesz do lekarza rodzinnego to na wszystko jest przepisywany paracetamol ¯_(ツ)_/¯ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Mam znajomych którzy się wynoszą z tego kraju po kilku latach mieszkania tutaj właśnie przez opiekę zdrowotną.
#holandia #zdrowie #lekarz
#holandia #zdrowie #lekarz

2. Śmiej się, że hurr durr łUnia nie może nam nic nakazywać, bo nie. Bo tak jest w ksionszce od wosu.
3. Komisja Europejska jednak nakazuje.
4. lewakfejs.
No co tam @tamerlan weź ich trochę poducz, bo ewidentnie niedouczeni są. w TVP info pokazali też jednego z tych urzędasów, który słowo w słowo to samo powiedził, że unia nam NAKAZUJE.
Jak to ?
Przecież mówiłeś, że tak się nie da i łuhuhu łohoho o jak śmieszno, co to ja gadam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://wyborcza.biz/biznes/1,147743,20715297,komisja-europejska-nakazuje-polsce-zawieszenie-podatku-handlowego.html?disableRedirects=true
#4konserwy #neuropa #polityka
i całe szczęście, bo każda władza własny podatek obrotowy obok VATu by wprowadzała
Chodzi o to, że lewactwo jakiś czas temu mnie wykpiewało, że hurr durr tak się nie da, że co to ja gadam, beka ze mnie jaki ja niedouczony, unia nie ma do takich rzeczy uprawnień.
A teraz lewakfejs, jednak się da, to oni byli niedouczeni i pie.dolili farmazony.
@Laserade: Kto tak twierdził?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale obecnie albo nie siedzi tu, albo głowa w piasek
@yahoo_ i po co spamujesz obrazkami, masz wyraznie napisane kto tak twierdzil, coz zawolam znowu @tamerlan
edit: pomyłka, ostatnio tylko standardowo mnie szkalował "Laserade po raz kolejny błyszczy głupotą komentarzy i ignorancją. Kek."Laserade po raz kolejny błyszczy głupotą komentarzy i ignorancją. Kek.
Zresztą, co będę gadał, przyjdzie i się wytłumaczy.
Ale znając go, możemy liczyć tylko na klasyczne wykręcanie kota ogonem, wypieranie się własnych słów, ew. chowanie głowy w piasek.
Jednka dokładnie tka móiwł i gadał, że ho hooo jak to o tym nawet