Aktywne Wpisy

KladzSie +12
Wierzycie w czary i zabobony?
źródło: 1000001573
Pobierz
poorepsilon +8
Chciałabym, nie wiem, chyba po prostu nie być sobą. Nie mieć depresji, DPDR, aleksytymii i braku poczucia sensu.
Zawsze patrzę z podziwem na moje siostry, one też mają swoje problemy. Jedna ma cechy borderline, druga potrzebuje związku, bo daje jej to bezpieczeństwo, trzecia kompletnie wyparła dzieciństwo. A jednak każda z nich osiągnęła lub planuje osiągnąć konkretne kamienie milowe: mąż, dzieci, dom. Najbardziej widzę różnicę między tym, że każda z moich sióstr chce
Zawsze patrzę z podziwem na moje siostry, one też mają swoje problemy. Jedna ma cechy borderline, druga potrzebuje związku, bo daje jej to bezpieczeństwo, trzecia kompletnie wyparła dzieciństwo. A jednak każda z nich osiągnęła lub planuje osiągnąć konkretne kamienie milowe: mąż, dzieci, dom. Najbardziej widzę różnicę między tym, że każda z moich sióstr chce

Która dystrybucja dla nooba? (stabilność i nieużywanie terminala)
Komentarz usunięty przez autora
Korora to Fedora, ale z dodatkowymi repozytoriami, kodekami i większością rzeczy, które i tak 'normalny' użytkownik musiałby doinstalować w Fedorze.
Mint i tak jest bazowany na Ubuntu. Ja na swoim laptoku mam Minta z Mate bo lepiej działa na słabszym (naprawdę słabszym) sprzęcie. Jeśli masz w miarę świeżego kompa możesz zainstalować ten, który ci się bardziej podoba. Obydwa są dopracowane, największa różnica to interfejs.
A tak to po testuj Live CD, albo Live USB.
Sam siedzę teraz na Elementary i drugi tydzień konfiguruję Arch'a.