Wpis z mikrobloga

Mircy z #odchudzanie pijcie ze mno kompot (bez cukru ofkorz ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Odrobina #chwalesie #pokazmorde i #motywacja z mojej strony. Dupsko do chudnięcia ruszyłem z początkiem tego roku jak moja waga pokazała koszmarne 107kg i byłem zmuszony kupić pierwsze w życiu jeansy w rozmiarze 38.
Aktualnie waga pokazuje 85,5, a kondycja rośnie i dzisiaj 5 km na bieżni pękło w 28:34
Moszna? Moszna! ( ͡ ͜ʖ ͡)
valdo - Mircy z #odchudzanie pijcie ze mno kompot (bez cukru ofkorz ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Od...

źródło: comment_CXA4qJQvRAkroEg7AufoBU4bJQUqvD3K.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • 1
@valdo: gratuluję! i oby tak dalej, bo później utrzymać wagę i dietę i wgl jest dość ciężko. trzymam kciuki za Ciebie! :)
szczególnie, że mam do Ciebie sentyment :D
  • Odpowiedz
@impet: @Airbooz:
Na samym początku roku po prostu odrzuciłem cukier z jedzenia. Jadłem wszystko jak wcześniej z tą różnicą, że soki i słodzone napoje zamieniłem na wodę mineralną oraz przestałem słodzić kawę.

Okazało się, że po pół roku takiej "dobrej zmiany" ubyło mi około 8 kg. Później wykupiłem dietę na potreningu.pl i zacząłem się względnie do niej stosować. Nie brałem tego na sztywno wg rozpiski, ale tak dobierałem proponowane przez
  • Odpowiedz
@szymi9191: właśnie... nic. Sam byłem w szoku, co wchodzę na wagę, to chudszy xD Może kwestia tego, że wagę zyskałem express, więc odcięcie się od fast-foodów zrobiło jakby efekt jojo. Tylko problem, że teraz z 85 nie chce spaść (180cm, więc lekka nadwaga). Ch****, ale stabilnie chociaż.
  • Odpowiedz
Dupsko do chudnięcia ruszyłem z początkiem tego roku jak moja waga pokazała koszmarne 107kg i byłem zmuszony kupić pierwsze w życiu jeansy w rozmiarze 38.

@valdo: Waga wagą, a rozmiar rozmiarem :P Powinienes do kompletu podać wzrost bo ja ważąc więcej niż Ty na początku noszę 40 :D Ale powodzenia cumplu, ja mam za sobą od lutego 30kg :)
  • Odpowiedz