Aktywne Wpisy
Gours +41
Ale ten Rożek to jest też pet - nie dziwne, że gość jest w Kanale Zero. Za czasów PiS gość w ogóle nie wchodził w politykę, jak Mazurek wygadywał bzdury o klimacie to też siedział cicho, ale jak trzeba zaatakować rząd, to jest na posterunku xD Typ zrobił teraz film oparty na własnych wyobrażeniach i urojeniach, bo „może tak być i lepiej być przezornym” xD
Jak ja gardzę tymi wszystkimi kryptopisowcami. Nagle
Jak ja gardzę tymi wszystkimi kryptopisowcami. Nagle
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktualnie waga pokazuje 85,5, a kondycja rośnie i dzisiaj 5 km na bieżni pękło w 28:34
Moszna? Moszna! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
szczególnie, że mam do Ciebie sentyment :D
stary łysy brzydki gruby szczęśliwy > stary łysy brzydki mniej-gruby nieszczęśliwy
Na samym początku roku po prostu odrzuciłem cukier z jedzenia. Jadłem wszystko jak wcześniej z tą różnicą, że soki i słodzone napoje zamieniłem na wodę mineralną oraz przestałem słodzić kawę.
Okazało się, że po pół roku takiej "dobrej zmiany" ubyło mi około 8 kg. Później wykupiłem dietę na potreningu.pl i zacząłem się względnie do niej stosować. Nie brałem tego na sztywno wg rozpiski, ale tak dobierałem proponowane przez
@valdo: Waga wagą, a rozmiar rozmiarem :P Powinienes do kompletu podać wzrost bo ja ważąc więcej niż Ty na początku noszę 40 :D Ale powodzenia cumplu, ja mam za sobą od lutego 30kg :)
Ja tez się pochwale. Wyćwiczylam sobie dupsko. Bez przysiadu nie ma zadu :)