Wpis z mikrobloga

@Gollumus_Maximmus: Dodam jeszcze ze drozsze tez nie znaczy lepsze i nie sluchaj internetowych ekspertow. Bo jedni lubia dzwiek plaski, studyjny a inni wola dobry bas wiec jesli przyjemniejszy dla twoich uszu jest dzwiek z Sony MDR. Nie kieruj sie tym co inni mowia, to ma pasowac tobie bo to ty bedziesz tego sluchal.

A jakiej ty w ogole muzyki sluchasz i z czego ta muzyka bedzie grana? Bo to od
  • Odpowiedz
@JollyGiant: ogólnie to mam bardzo szerokie horyzonty muzyczne. Na pewno nie chce basu żeby mózg mi się gotował. Chce słuchawki co tłumią "zycie miasta". Cenie sobie jakość ale nie jestem jakimś specem. W zasadzie jedynymi gatunkami są heavy metal i disco polo ale i w tym znajdują się jakieś wyjątki. Zamierzam też korzystać z Apple Music a czytałem ze jakość mp3 maja wysoką.
  • Odpowiedz
@Gollumus_Maximmus: @dwa_koty_kastrowane: W Argosie widzialem jakies Sony w tym noise cancelling, mozna sprawdzic tylko ze jak bedziesz mial noise cancelling to oszczedzaja na jakosci dzwieku. Sadze ze normalne, zamkniete, overear wystarcza zeby wyciszyc wystarczajaco miasto. Moim zdaniem lepiej nie byc zupelnie gluchym na miescie, lepiej slyszec co nie co, tak dla wlasnego bezpieczenstwa.

Jezeli nie masz blisko siebie jakiegos dobreg sklepu z audio to idz chociaz do Currys
  • Odpowiedz
@Gollumus_Maximmus: Spoko, jak masz pytania to smialo pisz, nawet na prive. Nie jestem ani muzykiem, ani zadnym audiofilem czy innym dewiantem tylko po prostu lubie dobre sluchawki i czysty dzwiek, a poniewaz siedze w sluchawkach po ponad 8 godzin dziennie (jestem programista) to przykuwam duzo uwagi dotego czego slucham.
  • Odpowiedz