Aktywne Wpisy
Martuchna69 +153
Tywin_Lannister +570
Nic mnie tak chyba nie bawi, jak samochodziarze, których 90% osobowości to fanatyzm skoncentrowany wokół jakiegoś - zazwyczaj - niemieckiego kontenera na gruz xD (pozostałe 10% to dostawanie w mordę za jakiś szmarciarski klubik piłkarski i chlanie taniego piwska xD)
Najbardziej kisnę z tego, że o tym, której marce Seba będzie kibicował przez resztę życia, decyduje zazwyczaj losowy wybór jego starego w komisie 13 lat wcześniej, bo to przecież po nim przejmie
Najbardziej kisnę z tego, że o tym, której marce Seba będzie kibicował przez resztę życia, decyduje zazwyczaj losowy wybór jego starego w komisie 13 lat wcześniej, bo to przecież po nim przejmie
Tak to bywa gdy ktoś zazdrości kiedy brak mu własnej miłości plotki płodzi, mnie nie zaszkodzi żadne obce zło na mój sposób widzieć ją Krzywdę robią mojej panience opluć chcą ją podli zboczeńcy utopić chcą ją w morzu zawiści, paranoicy, podli sadyści Utaplani w brudnej rozpuście, a na gębach fałszywy uśmiech, byle zagnać do swego bagna, ale wara wam
Ja ją przecież lepiej znam
#gorzkiezale #takbylo