Aktywne Wpisy
Heteroseksualiści i patrioci plusują, a waginosceptycy i wrogowie narodu siedzą cicho.
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
Piękna Ewunia - sól polskiej ziemi, wychowana na mleko od polskich krów, dorodna niewiasta, która jest pragnieniem każdego heteroseksualnego mężczyzny.
#slodkijezu #ladnapani #tyleczki
brednyk +158
***** TVN!
Wszystkie partie w piątkowym wydaniu Faktów pokazane rzeczowo jeśli chodzi o ostatni dzień kampanii a Konfederacja w negatywnym świetle i o tym że sondaże spadają, mimo że od miesiąca są na podobnym poziomie.
Oczywiście pompowanie Lewicy pokazanej najlepiej, w samych superlatywach.
Żenująca stacja, która ma być czymś innym niż TVP a jest takim samym szambem dezinformacyjnych. To mnie utwierdza w przekonaniu, że system trzyma się mocno.
Dlatego nie rozumiem jak
Wszystkie partie w piątkowym wydaniu Faktów pokazane rzeczowo jeśli chodzi o ostatni dzień kampanii a Konfederacja w negatywnym świetle i o tym że sondaże spadają, mimo że od miesiąca są na podobnym poziomie.
Oczywiście pompowanie Lewicy pokazanej najlepiej, w samych superlatywach.
Żenująca stacja, która ma być czymś innym niż TVP a jest takim samym szambem dezinformacyjnych. To mnie utwierdza w przekonaniu, że system trzyma się mocno.
Dlatego nie rozumiem jak
Mamy taką jedną "walczącą feministkę" ,która zawsze zabiera głos nieproszona.
Mamy też jednego takiego gościa który nigdy nie daje za wygraną.
Nie wiem o co poszło ale panna zaczęła tracić argumenty, jeden za drugim.
W końcu użyła tego ostatecznego:
Nastąpiła cisza a potem wybuch śmiechu. Wybiegła i walnęła drzwiami z hukiem. Pewnie znowu złoży skargę na wszystkich.
#logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
Poza tym akurat jej to bym się bała zapytać. Podobna do Harambe :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@FoxKamui:
@FoxKamui: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@DajMiSzekle: