Aktywne Wpisy

chemikorganik +77
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
zgubiles_sie_jelonku +460
Właśnie oglądam konferencje prokuratury z Piotrkowa Trybunalskiego i wyglada na to, ze prokuratura nie ma dostepu do internetu xd Na dodatek opinia biegłego za KILKA MIESIECY. Najlepszy bylo pytanie oburzonego dziennikarza:
- Czy wiadomo w takim razie co było wstępna przyczyna wypadku...?
(Chwilą konsternacji)
- Wstępna przyczyna wypadku było to, że kia z niewiadomego powodu wjechała na barierkę
Iks de. A babka az się spociła.
#a1 #wypadek #piotrkowtrybunalski
- Czy wiadomo w takim razie co było wstępna przyczyna wypadku...?
(Chwilą konsternacji)
- Wstępna przyczyna wypadku było to, że kia z niewiadomego powodu wjechała na barierkę
Iks de. A babka az się spociła.
#a1 #wypadek #piotrkowtrybunalski

Kobiety to są inne. Nawet moja matka. Czasem przychodzę do nich na obiad i puszczam w TV Discovery Channel, lecą jakieś programy o poszukiwaczach złota, o fizyce czy historyczne i co słyszę? "Znowu te pierdoły", po czym po krótkiej wojnie przełącza na Dlaczego ja, Słoiki, Familiadę czy inne regularne gówno. Po krótkich dysputach okazuje się, że ja oglądam głupoty.
Inna sprawa, że na Discovery od paru dobrych lat też nie ma co oglądać, odnosi się wrażenie, że stacje telewizyjne w poszukiwaniu widzów przez ostatnie 10 lat obniżyły wymagania co do targetu o 30 IQ.