Aktywne Wpisy
wykop +57
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +469
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
Tak wygląda uczciwa konkurencja ze strony oficjalnego sklepu #allegro
Komentarz usunięty przez autora
@tRNA: I co to zmieni?
@tRNA: Moim zdaniem, z punktu widzenia sprzedawcy, to bardzo dobre rozwiązanie. Studzi zapędy naciągaczy. A jeśli faktycznie zostałeś oszukany, to tak czy siak należy zgłosić to na policji.
Z punktu widzenia kupującego wolałbym, żeby wyglądało to tak, jak na Aliexpress, chociaż swoje odczekać też tam trzeba.
A jeśli chodzi o Allegro, to skala oszustw w porównaniu do Aliexpress jest znacznie niższa.
Ja, jako sprzedawca, nie chciałbym się tłumaczyć z urojeń kupujących (a takich jest naprawdę dużo). A znając już trochę polskiego klienta wiem, że gdyby miał szansę uszczknąć choćby złotówkę na zakupie, to bez skrupułów spróbuje, nawet za cenę honoru i dobrych relacji, kosztem mojego czasu, bo to przecież ja muszę się tłumaczyć, że wszystko było w porządku, jak podczas
Jestem Ciekaw czy Allegro samo sobie płaci za promowanie, bo śmiem twierdzić, że nie musi... @Wychwalany
@tRNA: Owszem, były takie wpisy, i często (choć nie zawsze - tutaj też mam pewne złe doświadczenia) wychodziło, że użytkownik nie był czysty w 100%.
A z tym rozwiązaniem umowy nie wiem o co chodzi.
Allegro ma taką pozycję, że konkurencji dla nich nie ma i nie będzie. A już na pewno nie w najbliższym czasie. Pamiętam, jak eBay
To co robiły cebulę z kuponami za opony graniczyło z Sztumem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@MichalQ20: przecież masz jak byk napisane "1 dostępna sztuka" i brak ofert kupna, to są aukcje z ich outletu gdzie wszystko jest po 1szt