Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +166
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
QHiN +172
UWAGA WYKOPKI ❕
🛑 Na rynku pojawiły się saszetki z mydłem przypominające owocowe soczki! To kolejny ruch późnych kapitalistów mający nas zmylić i otruć!
🛑 Nas i nasze dzieci!
🛑 Pod zadnym pozorem nie dawajcie dzieciom do picia!
🛑 Na rynku pojawiły się saszetki z mydłem przypominające owocowe soczki! To kolejny ruch późnych kapitalistów mający nas zmylić i otruć!
🛑 Nas i nasze dzieci!
🛑 Pod zadnym pozorem nie dawajcie dzieciom do picia!
My przynajmniej dostaniemy od Realu, Borussii i Sportingu. Wyście w dupe dostawali od Żalgirisu, Stjarnan i Levadii.
#legia #pilkanozna #ligamistrzow
@peetee: wypraszam sobie
@peetee: nie tylko od Termalici ale również od Vetry Wilno, remis z amatorami z St Patrick Athletic, Vardar Skopje pamiętasz? Glevanon Lurgan też brzmi dumnie. Rozumiem że piłką nożną i Legią się interesujesz odkąd Leśnodorski przejął klub ale jak chcesz komuś wytykać Stjarnan i Żalgiris to spójrz najpierw na siebie
Nie jest ważne czy to LM, LE czy Puchar Polski, jeżeli gra się mecze tylko by "uniknąć kompromitacji" albo "6 razy po 0-1 to nie wstyd", to nie ma żadnego
@peetee: o, jesteś piłkarzem Legii?
@peetee: Nie, co ty p--------z. Brandzlujesz się że Lech skompromitował się trochę wcześniej podczas gdy Legia robiła to samo tylko że kilka lat wcześniej. Legii się zdarzało, Lechowi się zdarzało, a rzucasz argument Stjarnan bo tak Ci wygodnie.
Mogliście ich o--------ć nawet i 20:0 w rewanżu i tak skompromitowaliście się na wyjeździe remisując z AMATORAMI będąc NAJBOGATSZYM klubem
@Adams_GA: tylko że Legia nie odpadła ani z St. Patrick, ani z Glevanon Lurgan ani z Vardarem Skopje. O czym ty w ogóle mówisz. Jako że bardzo wielka posucha jest w twoich argumentach to Ci chociaż tą
Boli mnie Twoje zakłamanie, bo gdyby Lech czy Wisła awansowały w takim stylu pisałbyś dokładnie to samo co teraz wszyscy piszą o Legii. I nie chodzi tu o żaden ból d--y tylko realną ocenę waszych możliwości. Byliście o krok od skompromitowania się w eliminacjach
@Adams_GA: g---o prawda. Przeczytaj jaki mam stosunek do tego całego awansu:
http://www.wykop.pl/wpis/19305463/1-1-0-liga-mistrzow-ktora-przewidzialem-juz-rok-te/
@peetee: wystarczy mi ze przeczytałem ten wpis
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora