Aktywne Wpisy

jakuba94 +46
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Soothsayer +12
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego

#londyn #emigracja #kiciochpyta #uk #wielkabrytania
@uirapuru: i Thames Waters czy gdzie tam masz wode nagle wyslaly ci fakture? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Powinno byc napisane za jaki okres za ile ludzi, jak masz 4 pokoje po 5 polakow to sie nie dziwie, ze tyle policzyli...
@CharlesBukowski: xD
@uirapuru: jak masz licznik no to wszystko jasne, jak nie to jest jakis ryczałt na osobe zdaje sie, pytanie nie ile osob mieszka ale ile jest zgloszonych. Generalnie wyjasnij z dostawca.
@CharlesBukowski: nie jest
Taka jeszcze sprawa: ktoś chyba wziął sobie moje dane i po prostu zarejestrował konto na stronie Thames Water. No k---a, gdzie coś takiego się zgłasza?
@CharlesBukowski - za wode to sie zdaje sie nie placi w Irlandii a nie w Londynie.