Aktywne Wpisy

Ryneczek +134
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska

Haerbin +2
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie

https://www.humblebundle.com/store/the-walking-dead-michonne-a-telltale-miniseries
Jeśli kupicie TWD za 16 zł (ze zniżką od Humble Monthly mniej) to możecie sprzedać oba klucze za łącznie 65 zł na g2a.
Oferta jednorazowa, chyba, że macie wiele kart kredytowych, testowane dzisiaj, jutro mogą być już inne ceny. ;)
Mi chodziło o to, że cena kluczy spadnie w dół, bo dużo osób może myśleć tak jak Ty, ze sprzedażą (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) to się nie zrozumieliśmy trochę :P
nie twierdzę, że cena nie spadnie, ale świnia, która pierwsza dojdzie do koryta się najbardziej #!$%@? (⌒(oo)⌒), czaisz aluzje?
@estemen: w jakim sensie oba klucze?
@Maldo: za 19 zł to masz wersje non-steam
#!$%@?, Panowie, sami amatorzy widzę tutaj, no trudno. ( ͡° ʖ̯ ͡°)