Aktywne Wpisy
MrBeast +534
Borealny +80
To jest #!$%@? #!$%@?, że od następnego roku już nie pograsz w gry na steamie jeśli nie masz Windows 10 lub 11. Przecież to nie są aż takie stare systemy. Pójdą zapewne w ta samą stronę co EA z ich zasranym EA App, czyli telemetria i szpiegowanie na każdym kroku.
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Oczywiście wszystko wyjaśniają kwestią bezpieczeństwa. Wujek Sam pewnie też zachwycony że branża gier tak się przed nim płaszczy i będzie dostarczać danych
Jeśli macie odwagę wyzywać mnie w komentarzach od szmat, dziwek, #!$%@?, komentować moje życie, wygląd, relacje z innymi, pisać, że moja działalność na su jest żałosna itp, unosić się jacy to wy jesteście dojrzali, że takie strony (i kobiety!) omijacie szerokim łukiem a potem
-prosić o privy "przecież się ino nie przyznam że walę konia na su"
-prosić o zniżki na privy "hehe bo ja taki biedny student jestem"
-rzucać się o zdjęcia "jak mi nie wyślesz to dzwonię na bagiety, elo"
A kiedy odpiszę, żebyście #!$%@? grozicie mi?
Albo walicie focha? I kwitujecie "faktycznie jesteś #!$%@?"?
Serio?
Walcie się, moim obowiązkiem nie jest caritas bo ktoś tu wrzucił jakieś screeny czy cokolwiek o mnie napisał.
I nie wiem po jakiego uja tak się zgrywacie w komentarzach a potem się żalicie na priv.
Albo udajecie mega miłych "hehe nie przejmuj się, zapomną, minie im, tak naprawde spoko jesteś,po co się przejmujesz"
GÓWNO MNIE TO JUŻ OBCHODZI,
ŻEGNAM, możecie się rozejść
#atoiccontent #gownoburza #aferapierogowa #showup ##!$%@? #feels #logikawykopu
(ʘ‿ʘ)
może oglądając też się sprzedaje? muszę to przemyśleć, myślałam że dając komuś żet pomagam im a nie sobie
@atoic: o tu będzie lepiej pasowało
Nie znasz, nie oceniaj!
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
więc możecie mnie CMOKNĄĆ W DUPKĘ :)