Aktywne Wpisy

Minieri +228
Bednarek wpada w słowotok i majaczy coś o polaryzacji w narodzie xD
Mirror: https://streamin.one/v/f79a57b4
#mecz #meczgif #reprezentacja
Mirror: https://streamin.one/v/f79a57b4
#mecz #meczgif #reprezentacja

Megasuper +27
Kiedy wybucha pożar i giną ludzie, to okazuje się, że 72% ofiar nie ma na sobie żadnych oparzeń. Umierają od zatrucia dymem!
Siedem na dziesięć ofiar pożarów umiera z powodu zatrucia toksycznymi gazami, które wraz z dymem uwalniają się z płonących mebli, podłóg, dywanów.
MOŻESZ W PROSTY SPOSÓB URATOWAĆ SIEBIE I SWOICH BLISKICH ❗
Wychodzisz
Siedem na dziesięć ofiar pożarów umiera z powodu zatrucia toksycznymi gazami, które wraz z dymem uwalniają się z płonących mebli, podłóg, dywanów.
MOŻESZ W PROSTY SPOSÓB URATOWAĆ SIEBIE I SWOICH BLISKICH ❗
Wychodzisz
źródło: temp_file3827812736959442332
Pobierz

Rozpocząłem własny, treningowy, notabene chyba za duży jak na mój skill projekt #html5 #css3 #php #mysql
Zrobiłem panel logowania do zaplecza strony, łączy się z bazą, pobiera dane, jest zabezpieczenie przeciwko wstrzykiwaniu sql, można się zalogować i wylogować.
W zapleczu strony zrobiłem (chyba dynamiczne) menu pobierane z bazy danych - ile będzie rekordów, tyle mi zrobi menu item'ów
I tutaj mnie nakierujcie: chciałbym zrobić tak, aby po kliknięciu danego elementu menu, zrobiło się pod nim require_once danego pliku, do którego prowadzi menu. W jaki sposób? Za pomocą czego? Na przykładzie z obrazka - jeśli kliknę w menu "dodaj zdjęcie" to pod menu mi zostanie zaczytany plik "add.php", jeśli kliknę "edytuj zdjęcie" to pod menu mi zaczyta "edit.php". Nie chcę, aby przenosiło mnie do nowej strony. Chcę w tej samej.
źródło: comment_ndPHyewfDrbsHph0XVvOBUhcxujhTaUE.jpg
PobierzJeżeli chcemy zrobić panel administracyjny w którym opcje w menu zmieniają się rzadko, to spokojnie można ustawić linki na sztywno. Jest dokładnie tyle samo
a dodatkowo, jeśli chodzi o dynamikę, no to taki miałem zamysł
mój index to 4x require_once:
- head - ze szkieletem nagłówka html
- header - znacznik header z jakimś tam logo i
spagetti code jest lepszy niz uporządkowane pliki?
Brakowało mi #js i #ajax ;)