Wpis z mikrobloga

@josedra52: #tylkomirko, a do tego służy mi jedynie telefon ( ͡ ͜ʖ ͡)
@cienki137: oczywiście, że tak. Tyle, że sam nie wiem co mam w ps4, nie interesowało mnie to nawet jak szedłem do sklepu po konsolę. Podejrzewam, że osobiście by mnie to wkręciło. Lubię dobry sprzęt, nie żałuję pieniędzy na elektronikę ale od 2 lat nie mam czasu, żeby dowiedzieć się co wypuściła
@robvan: nie zawiodłeś mnie w żaden sposób, za stary jestem na kłócenie się o sprzęt elektroniczny :)

Po prostu tak samo jak wielu #pcmasterrace nie wie o czym mówi jak szkalują konsole tak samo konsolowcy mają skłonność do demonizowania PC-tów ich awaryjności i 'skomplikowania'. Także czasem coś się wtrącę

@perezque: i czuje dokladnie to samo. Po prostu komputera potrzebuje do wszystkiego, a na posiadanie jeszcze dodatkowej konsoli tylko do gier mnie nie stac. Plus jesli sie stawia na granie ze znajomymi ktorzy sami maja pecety... I nie mam nic do konsol. Znajomy ma wii U i czesto do niego wpadam by sobie w cos odmiennego na tv popykac. :)
@robvan: hohoho, pan DOROSŁY, podkreślam, DOROSŁY, się znalazł, bo wraca zmęczony. I co, myślisz że ludzie z komputerem nie mogą usiąść na kanapie i grać? XD

Taki duży, taki dorosły, a myślenie zatrzymało się przy siadaniu na kanapie :(