Aktywne Wpisy
Kopyto96 +58
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
kogi +72
Posłanka Agnieszka Pomaska rozdaje ulotki z kampanijnego samochodu. Z tylu hasłem „wypierda***”przekonuje dlaczego warto na nią głosować.
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory
No i #!$%@?
No i cześć
3 miesiące poszło w #!$%@? i projekcja tej ostatniej na zawsze. O fuck me.
czlowiek wpada w pułapkę wiary w "to coś", bo nigdy tak nie miałem/nie miałam
a takie akcje mi się kojarzą z takimi gówniarskimi zakochaniami pełnymi emocji fajerwerków i impulsów, które najczęściej są fałszywe
na zasadzie EASY COME EASY GO
sama się okropnie bałam, gdy u mnie sprawy szły za szybko, żeby to się zaraz nie rypnęło i postawiłam na dystans, żeby na spokojnie
Myślisz, że istnieje szansa second chance w momencie jak ze sobą nie będziemy rozmawiać przez ten cały czas rozłąki?
Po prostu staram się nie myśleć tylko "sercem", ale rozważnie i logicznie podchodzić do sprawy, żeby mieć szansę zbudować coś wartościowego, a nie napalać się emocjami, podejmować decyzje pod wpływem impulsu itp. itd.
Generalnie - nie uznaję w sprawach relacji damsko-męskich, jak i nawet koleżeńskich typu - mam ciche dni z przyjaciółką, odezwać się pierwsza czy ona powinna?
Nie
Jedno jest pewne, że frajerem zostać nie chcę bo to jest jeszcze gorsze. Zdecydowanie odczekam jakiś czas, więcej niż tydzień i zobaczę co się będzie
@Stylo: jak już przywykłam do bycia samej, to stwierdziłam, że jest mi tak zajebiście i tak może zostać, ale gdy poznałam fajnego pozytywnego i wartościowego człowieka, to stwierdziłam, że, mimo, że burzy moje poczucie komfortu w pojedynkę, cholera :D nie ma co na siłę się opierać i spróbowałam i dobrze; może ona - mimo, że dobrze jej samej, też widzi w
nie mam nic więcej do dodania, odczekasz, spróbujesz, zobaczysz, powodzenia