Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +158
XDDDD
Od jakiegoś czasu jestem w związku z takim typowym mirkiem - zamknięty w sobie introwertyk, ale programista15k. Siebie oceniłabym na takie mocne 8/10 (zdjęcie), ale dla niego pewnie wyglądam na 100/10. Kupuje mi wszystko - nawet ostatnio samochód od niego dostałam - w zasadzie nie muszę pracować (ʘ‿ʘ). Ale nie o tym...
Kilka tygodni temu udało mi się go namówić na "otwarty związek" - każde z nas może spotykać się z kim chce. Wiem, że on prawie na pewno na tym nie skorzysta, bo 9h dziennie spędza w tej swojej pracy, a potem gra w jakieś gry. Nawet gdyby miał czas, to żadna i tak na niego nie zwróci uwagi z jego wyglądem i zdolnościami międzyludzkimi... Ja od tego czasu już spotykałam się z dwoma kolegami z siłowni (oczywiście nie na raz, chociaż i to tym już myślałam (◕ ‿ ◕)). Pytanie do innych różowych - jak myślicie - robię coś złego? W końcu on się na to zgodził...
#kiciochpyta #pytanie #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@KwadratowyPomidor: tineye znalazło
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
O k---a znam tą laskę xDDD. Jak to nie jest przerzutka to chyba do niej niedługo będę musiał zagadać.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
To Twoja siostra?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie, ale gościa nawet mi nie żal