Aktywne Wpisy
DFWAFDS +26
#przegryw Koliedzy, zrobiłem ranking huopski, pobrałem wszystkie wpisy z ostatnich 30 dni i sprawdziłem ile ludzi daje plusów, ile wpisów nowych tworzy i ile komentarzy dodaje. Nie wiedziałem jak to huopom przedstawić najlepiej więc dodałem to w trzech zakładach w google docs, każdy kto ma link może podejrzeć ranking. Ranking nie bierze pod uwagę wpisów które zostały usunięte.
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
D00msday +33
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po
Co kieruje tymi ludźmi, którzy myślą, że pierścioneki, śluby, czy wypasione wakacje zmienią cały związek na zajebisty XD
Swego czasu spotykałem się z dużą ilością kobiet :D Tak wiem, na wypoku nikt nie uwierzy, no ale nie ważne :D
Schemat był ten sam:
1. Poznaję kobietikę, ładną i nie głupią
2. Fajna gadka rozmowa się klei
3. Niektóre opowiadają o tym że mają swojego faceta, niektóre pomijają to, wiedząc, że związek jest już i takna skraju zerwania
4. Jakieś tam przytulanki, buziaki, sraki na którymś spotkaniu ojjojo są Seksy
5. Kobitka mówi, że zdradziła swojego itp płacze, łezki i smuteczki
6. Następnego dnia opowiada o tym incydencie swojemu facetowi
7. Większość facetów się #!$%@? i zrywa z kobitką... zdradziła no (niektórzy to w ogóle nie zrywają JA #!$%@?)
8. W dalszym ciągu kobitka spotyka się ze mną
9. Wiadomo te pierwsze tygodnie takie zajebiste och ach
10. Później u panny zaczynają wyłazić #!$%@? przyzwyczajenia z jej dawnego związku. Jakieś tam fochy srochy i inne gównoburze o nic.
11. Nie chcę być z taką dziewczyną, więc ewidentnie kończę zwiążek, albo po prostu ograniczam spotkania itp :D
I TERAZ ZACZYNA SIĘ FESTIWAL #!$%@? :D
12. Były jej już wie, że zerwałem z nią i nagle zaczyna przepraszać ją, błagać, żeby wróciła
13. Kupuje pierścionki, oświadcza się jej XD Zabiera na wycieczki
14. Ja #!$%@?, jakby to coś miało zmienić :D
15. A na koniec kobitka wstawia na FB zdjęcia swojego pierścionka i z jakieś tam z wycieczek za granicą... XD
A najgorsze... a może najśmieszniejsze jest to:
ŻE "FACET" MYŚLI... O #!$%@? W KOŃCU SIĘ UDAŁO... WRÓCIŁEM DO NIEJ... JEST MOJA XDD
Często jest też tak, że punkt 13. Zaczyna się zanim jeszcze dojdzie do zerwania a facet wie, że już spotyka się z kimś innym :D Ja to sobie tak to wyobrażam:
"Ej no... nie możesz się z nim spotykać, ej nooo... weź no... oświadczę się Tobie, pojedziemy na wakacje... ej noo... weź noo... przecie cie lofciam" XD
Naprawdę nie rozumiem jak można być aż taką #!$%@?ą i tak się błaźnić przed kobietą.
Zaraz zejdą się rycerze wypokopiwniczego stulejarstwa i zaczną pisać, że #!$%@? związki... Ale ja tych kobiet do niczego nie zmuszam :D Gdyby było zajebiście w ich związku to by nie zdradziła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski i trochę #heheszki
I teraz stwierdza. że ambicje to najgorsze dziadostwo
Może mały cytacik kipiący testosteronem:
Szmatrixów nie tykam które dają każdemu :D
No i najważniejsze, nic nie ginie w przyrodzie, a karma dziwką jest. Pamiętaj o tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niektóre kobiety zdradzają, bo czegoś brakuje im w związku, albo związek jest już wypalony a oboje nie potrafią zerwać. Zresztą temat rzeka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tylko w poście chciałem ująć to jak żenujący jest "facet" który próbuje odzyskać kobietę takimi pierścionkami
A tak jak koleżanka wyżej napisała - wiele takich toksycznych różowych jak zobaczy pierścionek dostaje małpiego rozumu ( ͡
Wodzenie na pokuszenie w dalszym ciągu jest moralnie złe. To, że człowiek powinien mieć jakiś kręgosłup moralny nie daje przyzwolenia na jego testowanie, zwłaszcza że nie masz pełnej wiedzy na temat czyjejś obecnej sytuacji (stąd błąd atrybucji).
Kryzysy w związkach się
Swoja droga swego czasu prowadzilem polityke bardzo mocnej dywersyfikacji assetow lecz nigdy nie byly to kobiety, ktore aktualnie kogos posiadaja. Mam za duzy szacunek i skilla by sie bawic w pocieszanie dup na skraju zalamania i rozstania. Wspolczuje Ci (