Wpis z mikrobloga

@MagnaPomerania: Jeśli napiszesz ile tam pracowałeś to w porządku, z wielką chęcią poczytam odpowiedzi na pytania.
Ale na ten moment mam wrażenie, że popracowałeś tam miesiąc maks. dwa i nie spodobało Ci się więc teraz będziesz rzucał słowami, które obrażają pracodawcę. Jeśli miałbym firmę to nigdy w życiu nie przyjąłbym takiego pracownika, gdyż nie spodoba Ci się, odejdziesz i obsrasz gównem moją firmę, bo to Ci jest na hmm... rękę i
@woocash23: Przypomniało mi się jeszcze, jak wcześniej byłem zakupić w tym całym RTVeuroAGD listwę zasilającą do komputera. Gdybym wcześniej wiedział, że to taki cenny towar to poszedłbym z obstawą. Była to moja pierwsza wizyta w tym sklepie, więc jeszcze nie wiedziałem, że towaru należy tam szukać samemu, albo pytać innych klientów czy gdzieś czegoś nie widzieli. No więc wchodzę bardzo szybkim krokiem na wprost od drzwi w stronę kasy i chyba
@lll_lll_lll:

Na 6 raczej są albo promowane produkty przez np. samsunga, albo słaby produkt/ostatnie sztuki/źle się sprzedaje.

Co z tego że produkt jest promowany przez Samsunga, jest ostatnią sztuką albo jest mało chodliwy?

Maybach też jest mniej chodliwy niż golf trójka ( ͡° ͜ʖ ͡°)