Wpis z mikrobloga

@Obscured: No właśnie, ale nie oszukujmy się, żeby sprzedawać suszarki w media expert nie trzeba być znowu jakimś wybitnym człowiekiem, a większość CV wygląda jak wygląda. Czyli słabo.
  • Odpowiedz
@Eriksen: Super oferty "pracy w dymanicznym zespole" i bliżej nieokreślone "atrakcyjne wynagrodzenie" (1700zł miesięcznie) k---o. Pisz list motywacyjny jak bardzo pragniesz rozwijać się na stanowisku kasjera w sieciówce.
  • Odpowiedz
@Nenciak: nie wiem czy masz swiadomosc ale w mediakuje zarabia sie calkiem niezle i trzeba wiec troche wiecej oleju w glowie zeby zarobic jeszcze wiecej ;) jak czytam Twoje posty to widze postawe rozszczeniowa, ktora przemawia za tym, ze Tobie sie po prostu nalezy takze odpusc sobie bo tam trzeba wyrabiac pewne parametry, a lamentujac zamiast wziac sie do roboty tego nie zrobisz.
  • Odpowiedz
@czuczupikczu: Łohoho, urażony pracownik? Mam już za sobą różne prace, w nich także nieźle się zarabiało i nigdy nikt nie wymagał listu motywacyjnego, ba, po przejrzeniu tylu ogłoszeń nie widziałam jeszcze wymagań lm do aplikacji na dużo lepsze i poważniejsze stanowiska. Roszczeniowa postawa xDDD mapandowód?
  • Odpowiedz
a ogarnięty pracownik widząc ogłoszenie oddzieli normalnego pracodawcę od janusza hr/biznesu ( ͡º ͜ʖ͡º)

@wertyn: a co ma piernik do wiatraka? Równie dobrze możesz trafić na oszołoma w hr, który rekrutuje Cię do świetnej firmy będącej wymarzonym pracodawcą.
  • Odpowiedz