Wpis z mikrobloga

Mirki, mam problem. Coś mi za dobrze bajera na #tinder szła i się umówiłem na jutro z karynko. Problem w tym, że wcześniej nie umawiałem się z żadną loszko z internetów i nie wiem jak to wygląda. Jak się witacie to przytulacie, dajecie buziaka w policzek czy podajecie rękę? Bo nie wiem jak mam sie przywitać z osobą z której do tej pory rozmawiałem tylko w tinderze.
Oprócz tego macie jakieś rady dla początkującego adepta podrywu? Gdzie ją zabrać na randke w #krakow? Przechadzka wzdłuż Wisły nie jest za bardzo oklepana? (,)

#podrywajzwykopem #tinder #badoo #podryw #stulejacontent
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaczpero: c---a się znam na randkowaniu, bo jestem w związku już ładnych parę lat, ale na pierwszą randkę najlepszym pomysłem wydaje mi się spacer + jakieś lody czy kawa. Zależy jeszcze jakimi finansami dysponujesz, ale na początek najlepiej zaczynać mało zobowiązująco, żebyś mógł ją zawsze czymś zaskoczyć na kolejnych randkach :P
  • Odpowiedz
@kaczpero: Zabierz ją do ZOO (tak zrobił mój niebieski na pierwszej randce i było bardzo fajnie) ;) na początku jak się zobaczycie to wystarczy uścisk dłoni - przedstawcie się sobie w realu a na zakończenie jak będziesz zadowolony ze spotkania to daj jej buziaka w policzek ;)
  • Odpowiedz
@kaczpero: nie przejmuj sie ;) dobre wychowanie mowi ze to kobieta decyduje o spodobie powitania, wiec po prostu podejdz, jak jest ogarnieta sama zrobi reszte.
  • Odpowiedz
@kaczpero: robisz tak jak tylko ja zobaczysz głośno ale to bardzo głośno mówisz: c--j gorsze były. Nastepnie tak jak Ci to w komentarzach tłumaczyli za dupe i patrz jak świnia piszczy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kaczpero: Powiedz jej komplement, z radością ją przytul, jak trzeba będzie to mocno i powiedzieć jej, żeby cię objęła. Od razu będzie więź oraz luźniej. Nie rób tego jeżeli widać twoje zdenerwowanie i niepewność.
  • Odpowiedz
@kaczpero: tylko nie spacer. Jesli rozmowa nie bedzie sie kleila to zapadnie taka niezreczna cisza. Juz to zoo jest lepsze. Zawsze beda jakies krzyki zwierzat itp.
  • Odpowiedz