Wpis z mikrobloga

POLSKA JEST BIAŁO-CZERWONA, A NIE TĘCZOWA!

W niedzielę przy pomniku JP II odbył się happening przeciwko lobby gejowskiemu.

(...) Udział wzięli - sympatycy TV Trwam i Radia Maryja oraz radny Stargardu Krzysztof Sosin.

http://www.mmstargard.pl/artykul/kochamy-lesbijki-i-gejow

Intrygujące, że przeciw związkom partnerskim są ludzie w średniej wieku 60+.

iks:de

#truelolcontent #stargard
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Baron_Al_von_PuciPusia: I właśnie dlatego poddając to ocenie nie mogę się zgodzić na ich postulaty. A to że homoseksualizm istnieje wiadomo nie od wczoraj.

@Wulfee: Niemogący mogą szukać okazji w adopcji bo są stworzeni jako para do wychowania tylko pozbawieni możliwości posiadania własnego dziecka. A niechcący jak wspomniałem mają możliwość i to jest istotne ale się nie decydują podczas gdy homosie takiej możliwości nie mają i to ich dyskwalifikuje,
  • Odpowiedz
@Baron_Al_von_PuciPusia: Nawet jeśli, to życie nie kręci się tylko i wyłącznie w okół seksu. Są też pary, które nie uznają seksu w ogóle zarówno hetero jak i homo, albo robią to w inny sposób.

@piasek43: Problem leży w uprzedzeniu społeczeństwa, a nie w samych związkach homoseksualnych. Pary te nie nadają się na wychowywanie dzieci, bo będą szykanowane przez innych. Tylko dlatego? bo dowodów jakoby dzieci wychowywane przez homo
  • Odpowiedz
@Wulfee: Skąd się w takim razie biorą uprzedzenia skoro są tak niezasadne? Ja nie chciałbym być wychowany w takiej "rodzinie" i nikomu tego nie życzę. Nie chodzi o bycie gorszym "jakościowo" tylko o niepełny obraz normalnie funkcjonującej rodziny. Nie słyszałem o opisywanych przez Ciebie przypadkach, tym bardziej o dużej ich ilości.
  • Odpowiedz
Nie słyszałem o opisywanych przez Ciebie przypadkach, tym bardziej o dużej ich ilości.

@piasek43: bo o tym się nie mówi i się z tym do mediów nie wychyla. Normalni ludzie nie mają potrzeby chwalenia się swoim życiem prywatnym.

ale jak już chcesz przykład: Sekrety Chirurgii - sezon 1 - biseksualistka wychowuje z partnerką dzieci z poprzedniego
  • Odpowiedz
@piasek43: no to co się pytasz skąd się biorą?

Skoro nie znasz danych to gdybanie jest bezcelowe.

co do ilości owszem, nie wiem. ale, że zjawisko istnieje to chyba nie jest jakieś trudne do wyobrażenia.
  • Odpowiedz
@piasek43: No ma dzieci, ma żonę, ale i tak lubi kochać się z facetem. co teras? :<

I to mi się podoba i z takimi ludźmi nie mam w ogóle problemu mimo że są homoseksualistami.

Za to dostajesz plusa
  • Odpowiedz
@ciepol: To było po części pytanie retoryczne, jeśli uprzedzenia istnieją to nie biorą się z powietrza.

Dla mnie jest bardzo trudne do wyobrażenia, tak jak spotkałem się z tandemem babcia + matka tak z taką parą homoseksualną nie miałem okazji.

@Wulfee: Napisałem
  • Odpowiedz
@piasek43: Łał. Nikogo nie krzywdzą, ale niech mają pod górkę. Dlaczego? Niby ci nie przeszkadza, ale zachowujesz się jak pies ogrodnika.

Czemu nie mają mieć możliwości odwiedzin w szpitalu, czy podziału majątku?

Tylko błagam cię, nie powołuj się na notariusza albo zakładanie spółki...
  • Odpowiedz