Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
1. Jestem w związku małżeńskim na 4,5 lvl a sam na 33lvl
2. Wracamy z zakupów
3. Trzymam ją za dłoń a wdrugiej niosę torby
4. Mijam jakąś 20kte w tych szortach co widać posladki
5. Mimowolnie spojrzałem
6. Foch
7. Z tydzień nie pociupciam
8. Brak profitu, a po to ją obkupiłem, bo chciałem coś bardziej szalonego na tapczanie :C
9. Nie idzie wytłumaczyć, że po 4 latach moja miłość jest do niej coraz większa ale ciało się opatrzyło i to naturalna reakcja przy seksach raz na 1-2 tyg.

Małżeństwo to ciężka rzecz, ale polecam :)
A z ciekawości, u was też po ślubie 80% w klasycznej pozycji? Jeju, jak się napaliłem spróbować "na pająka" :D czy jak to tam zwał.

#gorzkiezale #s--s #zwiazki #ladnapani

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: naprawdę żyjesz w związku z dziewczyną, dla której s--s to nie jest przyjemna aktywność z partnerem tylko jakaś chora metoda egzekwowania swoich zachcianek? Nawet mi Cię nie żal. Sam sobie to zgotowałeś...

A to że nie możesz patrzeć na inne osoby to już w ogóle jest straszne, współczuję i naprawdę zastanawiam się dlaczego ludzie się wkopują w takie chore relacje (nie licząc ludzi z fetyszem bycia dominowanym, bo to
  • Odpowiedz
@alicemeow: serio karcisz gościa za to, że się na kogoś spojrzał? xD
Masz Ty rozum w ogóle? xDD Skąd miał wiedzieć że akurat tam nie patrzeć bo idzie laska w szortach skoro nie może spojrzeć na laskę w szortach? I w ogóle co to za chore relacje że jak wyjdzie za kogoś to nie może już na innych ludzi patrzeć (przeciwnej płci) jak w jakiejś Arabii Saudyjskiej
  • Odpowiedz
  • 0
@Nataniel_PL Karanie brakiem seksu jest głupie po prostu.
ALE jeśli poczuła się rzeczywiście tak urażona/zła/niedowartościowana, to po prostu może jej być przykro i nie mieć ochoty na s--s.
  • Odpowiedz
@alfka:

po to ją obkupiłem, bo chciałem coś bardziej szalonego na tapczanie

Totalnie jest jej po prostu przykro, w końcu nie wykorzystuje na co dzień seksu do wymuszania swoich zachcianek.
  • Odpowiedz
@Nataniel_PL ja nikogo nie karce, mowie tylko, że to może być przykre dla żony, gdy jej mąż się obraca za młodszymi kobietami w jej obecności (pisze to w tym wpisie czwarty raz), może wjechać na jej poczucie atrakcyjności = (tak jak mówi @alfka) brak ochoty na s--s. No, a przekupywanie kogoś, żeby mieć s--s czy wykorzystywanie go do spełniania swoich zachcianek też nie jest niczym spoko, bo w jednym
  • Odpowiedz