Aktywne Wpisy
djpatri +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
JorgNovartis +1
Jestem chory. Mam turbo ból gardła, mega zawalone zatoki, gorączkę 38 i n------a mnie piekielnie głowa. Poojojuje mnie ktoś?
1. Jestem w związku małżeńskim na 4,5 lvl a sam na 33lvl
2. Wracamy z zakupów
3. Trzymam ją za dłoń a wdrugiej niosę torby
4. Mijam jakąś 20kte w tych szortach co widać posladki
5. Mimowolnie spojrzałem
6. Foch
7. Z tydzień nie pociupciam
8. Brak profitu, a po to ją obkupiłem, bo chciałem coś bardziej szalonego na tapczanie :C
9. Nie idzie wytłumaczyć, że po 4 latach moja miłość jest do niej coraz większa ale ciało się opatrzyło i to naturalna reakcja przy seksach raz na 1-2 tyg.
Małżeństwo to ciężka rzecz, ale polecam :)
A z ciekawości, u was też po ślubie 80% w klasycznej pozycji? Jeju, jak się napaliłem spróbować "na pająka" :D czy jak to tam zwał.
#gorzkiezale #s--s #zwiazki #ladnapani
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale chyba jej tego nie powiedziałeś?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mów jej takie rzeczy, ale potem nie dziw się jak będzie bolecnaboku bo zechce się poczuć atrakcyjna
Najlepiej zamknąć mordę i patrzeć jak się zatacza w fałdach.
Jeżeli facet mówi kobiecie, że jeszcze niedawno miała świetne i podniecające ciało a ona bierze sobie bolca na boku, to wartości odpadu to ona nie przekroczyła.
Dialog między ludźmi w związku nigdy nie był w pełni usłany w róże, miód i mleko. I nigdy nie będzie.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
Nawet będąc fanatykiem wieży Eiffla można spojrzeć z uznaniem na Luwr.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
I pomimo tego, nic z tym nie
Ale napisał, że oglądnął się za dupeczką w jeansowych spodenkach pokazujące pośladki.
Czyli chodzi o krągłości.
Zresztą, tu zawsze chodzi o krągłości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Każda zadbana kobieta będzie przykuwała męską uwagę bez względu na wiek.
Myślisz dlaczego chłopcy w liceum ślinią się za nauczycielkami z krągłościami mimo tego, że mają 30+?
Zamiast brać rówieśnicę, która jest w kategorii
już widzę jak ślinisz się na zadbaną 60tke ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W każdym razie, sens mojej wypowiedzi był inny, nie przerzucajmy odpowiedzialności na żonę za to, że on się obraca za 20tkami w szortach. Ja rozumiem, ze tak już macie, że jak idzie atrakcyjna dziewczyna, która w dodatku eksponuje ciało, to się
Inna sprawa, że moja akurat mi się nie opatrzyła, wręcz przeciwnie intensywnie przykuwa moją uwagę.
@AnonimoweMirkoWyznania: pięknie powiedziane, ale do starych zabytków bym nie przyrównywał kobiety ( ͡