Z okazji nowego utworu #dieantwoord powiem wam coś co was w ogóle nie obchodzi, ale przeczytacie - moje zdanie na ich temat: prostacka muzyka, świadomie tworzona dla kasy, sprzedaje się dzięki ich własnym kreacjom, które są dobre, czyli ich imidż, ale muzyka g------a. Jedyny dobry utwór to Ugly boy, bo muzyka #aphextwin. Reszta (k---a) nie do słuchania. Obiektywnie i rzetelnie napisałem prawdę (k---a), napiszecie że mnie d--a boli, no i może i boli, ale co mam poradzić na to że partner ma dużego. #muzyka #takaprawda #przemyslenia #rapsy #muzykaelektroniczna
@decoy-your-crap Co wiecej, dzis znalazlem ciekawa strone i az sam sie zasmialem z siebie samego jaki naiwny bylem.
http://www.whosampled.com/Die-Antwoord/ Polecam sie zapoznac. I sie okazuje, ze wiekszosc ich tworczosci to po prostu sample od innych. IMO 2 pierwsze ich albumy byly oryginalne, teraz dla mnie juz sie powoli wypalaja. Kiedys szokowali, teraz 'a znow cos tam wydali"
@BrakNatchnienia: To, że samplują inne kawałki to żadne odkrycie, chyba, że nie jesteś obeznany z muzyką Rave. Moim zdaniem to żaden powód do hejtu.
@decoy-your-crap: Też miałem takie podejście do Die Antwoord, ale po obejrzeniu paru klipów stwierdziłem, że wcale nie są do końca są 100% komercyjnym zespołem. Bardziej to satyryczna grupa, która parodiuje typowo gangstarapowe produkcje. Zanim przyjęli dresiarski image, grali rap-alternatywny, coś a'la Fisz albo Outkast.
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
http://www.whosampled.com/Die-Antwoord/
Polecam sie zapoznac. I sie okazuje, ze wiekszosc ich tworczosci to po prostu sample od innych. IMO 2 pierwsze ich albumy byly oryginalne, teraz dla mnie juz sie powoli wypalaja. Kiedys szokowali, teraz 'a znow cos tam wydali"
Tam to dopieru magia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@decoy-your-crap: Też miałem takie podejście do Die Antwoord, ale po obejrzeniu paru klipów stwierdziłem, że wcale nie są do końca są 100% komercyjnym zespołem. Bardziej to satyryczna grupa, która parodiuje typowo gangstarapowe produkcje. Zanim przyjęli dresiarski image, grali rap-alternatywny, coś a'la Fisz albo Outkast.