Aktywne Wpisy
tobaccotobacco +1055
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
kamil-talaga-18 +698
Najważniejsza rzeczą którą musi zrobić opozycja i ma od mnie głos w przyszłości to odciąć kościół od polityki i opodatkować.
Kto chce niech sobie łoży na kościół, a nie tak jak robił PIS jakieś datki z publicznych pieniędzy i mówię to jako osoba wierząca.
Brzydzę się tą instytucja zwana kościołem.
#wybory
Kto chce niech sobie łoży na kościół, a nie tak jak robił PIS jakieś datki z publicznych pieniędzy i mówię to jako osoba wierząca.
Brzydzę się tą instytucja zwana kościołem.
#wybory
Żyd nigdy nie chciał za Polskę ginąć, przelewać krwi.
#zydzi #polska #historia #patriotyzm #mariapeszek
Komentarz usunięty przez moderatora
tym 100 oficerów. Ich listę sporządził, opublikował i uzupełnia stale Beniamin Majerczak. Inni zostali ranni, sporo trafiło do niemieckiej (ok. 60 tys.) bądź sowieckiej (ok. 20 tys.) niewoli. W latach 1940–1943 blisko 3 tys. żołnierzy i podoficerów Żydów
'Slavery ended 137 years ago. Move the fuck on!'
'War ended 71 years ago. Move the fuck on!'
Komentarz usunięty przez autora
@Obscured: no i już jesteś (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@LaPetit: za wikipedię: