Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Witam.
Jestem doktorantem UJ i zawodowo zajmuje sie badaniem relacji miedzyludzkich. Moja praca dotyczy wplywu fizycznych aspektow, czyli wygladu, na dobor partnerow. Do tej pory zbieralem informacje na ten temat, przeprowadzalem badania srodowiskowe, czyli w rozny sposob zbieralem informacje na temat tego czy np. ludzie piekni maja lepiej w zyciu niz osoby brzydkie. Streszczajac pokrotce prace moge powiedziec, ze tak faktycznie jest. Ludzie ladni praktycznie bez wysilku wchodza w zwiazki, jest im latwiej dostac dobra prace oraz maja sporo wiecej znajomych. Z moich badan wynika ze najgorzej maja brzydcy mezczyzni w wieku 30-40 lat, ktorzy nie mieli partnerow seksualnych albo ich doswiadczenie jest bardzo male. Takie osoby, juz wlasciwie od czasow szkolnych sa wykluczane ze spoleczenstwa i jezeli nie maja mocnej psychiki i charakteru, popadaja w depresje. Z opublikowanych przez Health and Lifecare Institute badan wynika, ze nawet co druga taka osoba miewa mysli samobojcze. Ogolne wnioski nie sa pozytywne ale z tego co widze na tym tagu sporo osob ma podobne problemy. Z checia udostepnie prace jezeli ktos mialby chec ja przeczytac.

#zwiazki #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ludzie piekni maja lepiej w zyciu niz osoby brzydkie. Streszczajac pokrotce prace moge powiedziec, ze tak faktycznie jest. Ludzie ladni praktycznie bez wysilku wchodza w zwiazki, jest im latwiej dostac dobra prace oraz maja sporo wiecej znajomych

@AnonimoweMirkoWyznania: zaskakujące wyniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Asterling: ty masz 17 lat? zawsze myślałam, że jesteś sfrustrowanym kolesiem około 25lvl, któremu mocno nie wychodzi w życie, a widzę, że dopiero wsiadłeś na karuzelę #!$%@?... za to trzymasz się naprawdę mocno xd
  • Odpowiedz
Od zawsze wiadomo było że brzydki mężczyzna to najgorsze co może być niestety. Brzydką ktoś się zainteresuje ale brzydkim już niestety nigdy.

@Asterling: brzydki facet może zostać milionerem i na brak kobiet "blachar" nie będzie narzekał. Brzydki facet może być też mądry i silny co przyciąga kobiety.
  • Odpowiedz