Wpis z mikrobloga

Naprawdę dobra ta beta Battlefielda 1, gram od ok. 14:00 i musze przyznać, że odwalili kawał dobrej roboty, w wersji na PS4 grafika jest oszałamiająca ( nie grałem w Battlefronta, może dlatego robi na mnie takie wrażenie), balans trochę do poprawy, nowe ficzery są bardzo fajne. Oczywiście z pre orederem sie wstrzymam, ale już w obecnym stadium widać, że bubla nie wypuszczą. Polecam sprawdzić każdemu, może później napisze jeszcze obszerniejsze wrażenia.

Dorzucam jedną w kilku fajnych akcji którą udało mi się ustrzelić - jakimś mistrzem kontrolera nie jestem, ale jednak coś tam czasem trafię :D

#wykoparmy #battlefield #gry
Wojtex28 - Naprawdę dobra ta beta Battlefielda 1, gram od ok. 14:00 i musze przyznać,...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mayo: Właśnie UI świetnie wygląda, nareszcie pozbyto się tych transparentnych prostokątów na rzecz przejrzystych, kontrastowych czcionek i symboli, to jest bardzo ok. Brakuje jedynie ikonek nad poległymi towarzyszami, bo nie wieadomo kogo można reaminować.

Sama gra nie zmieniła się bardzo, no przecież nie będą wymyślać koła na nowo, ale dalej bawi mnie tak samo jak reszta, a graficznie poszło to wszystko naprawdę bardzo do przodu. Bądź co bądź pierwszy stuprocentowy
  • Odpowiedz