Wpis z mikrobloga

Warszawa ma bardzo dziwną zabudowę tzn. wieżowiec - dookoła plac wielkości boiska wyłożony kaflami, potem pół kilometra trawy i dziurawych parkingów i dalej kolejny wieżowiec, w drastycznie innym stylu, ale obowiązkowo otoczony poligonem z trawy, asfaltu i płyt. Brakuje zwartej, ciasnej wysokiej zabudowy biurowej (w kratkę) jak na Zachodzie.
nie ma to jak się podniecac paroma wieżowcami w centrum kiedy pare kilometrów dalej jest tak:

@charlesRN: a według kolegi duże miasta na świecie składają się tylko z wieżowców od samej granicy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak, wiemy, nie lubisz Warszawy, jesteś taki elitarny i alternatywny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Januszex_sp_zoo: a czy ja cos napisalem ze tam nie jest bezpiecznie czy miasto sie nie rozwija? Pozostałosci komuny na każdym kroku, do tego głupie seriale, z tym mi sie kojarzy, a ty #!$%@? od rzeczy a nie na temat wyglądu miasta. Warszawiak na bank i jeszcze słoik ;)
@Januszex_sp_zoo: Nie, po prostu nie chce mi sie gadać z warszawiakiem. już widzie twoje argumenty "miasto nr1 rozwija sie, multikulti, mamy najwiecej czarnych w Polsce! DUŻO WIERZOWCUW, prendkie auta na ulicach, drogie ciuchy, luksusy, helikoptery, samolot, nujork normalnie" a widzisz ja wole spokoj, nature, zielen, a z wiekszych miast podobaja mi sie inne niz wawa. Jo.
@RebelSon: Chyba nie doczytałeś mojego posta:

"Twoje ostatnie twierdzenie - w dodatku w 100% nietrafne"

Nie mieszkam w Warszawie ani nawet w promieniu 100km od Warszawy, a ty w każdym poście implikujesz to że jestem Warszawiakiem, naprawdę tak buldupłeś że każdy twój komentarz kończy się w ten sposób?