Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
T_C_D +273
Otóż, od jakiegoś czasu zauważyłem, że mój penis brzydko pachnie. Nie wiem z czego to wynika. Dbam o higienę osobistą, myję się dwa razy dziennie, bieliznę zmieniam codziennie. Ubrania również zmieniam codziennie. Ręcznik również po kąpieli jest wymieniany. Nie jest istotne czym się myje - czy mydłem, żelem pod prysznic, płynem do higieny intymnej - mój penis wydala brzydki zapach. Najgorsze jest to, że potrafię się umyć, minie 15 minut, a dziewczyna gdy ma mi robić loda, mówi, że i tak zapach nie jest okej. Normalnego stosunku nie było, także nie zaraziłem się od różowego. Jedyna konotacja, która przychodzi mi na myśl to używanie maści sterydowych i dysków wziewnych (AZS, astma). Nie wiem w czym problem. Prącie myję dokładnie, zsuwam napletek... Nie zauważyłem żadnych krost czy czegoś nadzwyczajnego. Nie wiem czy mam aż tak intensywny zapach czy to jakaś infekcja. Co robić?
Ostatnio miałem uczucie szczypania w cewce moczowej, ale następnego dnia ból ustąpił (penisa myłem w naparze z rumianku).
#medycyna #penis #falszywyrozowypasek #zapach #nieprzyjemnyzapach #pytanie #gorzkiezale #sadstory
Komentarz usunięty przez moderatora
@TOP___BK: No beka, żal, stulejka. Niestety to nie bait. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@derincon: Część społeczności ma problemy ze stulejką to pomyślałem, że i z tym ktoś mi pomoże, bo może ktoś miał podobne przeżycia. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)