Aktywne Wpisy
OVHcloud +118
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +625
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
http://www.wykop.pl/link/3328677/kulisy-prezydenckiego-wyjazdu-na-impreze-lgbt-w-amsterdamie/
Tutaj ten sam portal podaje kwotę którą wydał Słupsk na promocję miasta. Sam Biedron jak do tej pory wydał koło 3000 zl.
http://www.gp24.pl/wiadomosci/slupsk/a/robert-biedron-czyli-prezydent-slupska-na-wyjezdzie,9992930/
Gardze wami.
Jak widać jego polityka przynosi efekty ale wykopowi eksperci wiedzą lepiej.
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Głosów popierających działania Biedronia jako prezydenta Słupska na Wykopie: 80%
Głosów hejtujących działania Biedronia jako prezydenta Słupska na Wykopie: 20%
Ale Gruszka nadal będzie się starał wprowadzać na Wykopie pedagogikę wstydu, bo lewacy w sumie nic innego nie potrafią.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@gremlin085: panie ministrze Maciarewicz, tabletek pan zapomniał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AtoMan: A... zapomniałbym. Lewacy potrafią jeszcze zamykać swoich oponentów w psychuszkach.
Dzięki za czujność!
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
PS. jestem prawicowcem - popieram politykę Biedronia