Aktywne Wpisy
51431e5c08c95238 +55
Idol polskiej ml0dziezy nie potrafi nawet korzystać ze sztućców. XDD
#ishowspeed
#ishowspeed
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Mireczki, z jakich powodów szef przyjmuje do pracy kobietę, która w ogóle nie ma doświadczenia na danym stanowisku, na rozmowie jest zestresowana, że nawet on mówi "nie powinna się pani tak denerwować". Czy to rzeczywiście moze być coś takiego, że chce ją od nowa nauczyć wszystkiego i tu zaletą jest fakt, że nie ma złych przyzwyczajeń? I czy on musiał ją polubić na tej rozmowie, że ją przyjął? Fajnie by było jakby jacyś przyjmujący do pracy by się wypowiedzieli. uprzedzam, że nie jest to typ super dziuni, tyle, że szczupła, a czy ładna to zależy dla kogo. #pracbaza #rozmowakwalifikacyjna #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Jakby wziął młodego chłopaka - super, daje młodemu szanse. Bierze młodą kobietę - od razu chodzi o przelecenie jej, no litości.
Jakoś to doświadczenie trzeba zdobyć. Poza tym, przeszkolenie pracownika to nie aż taki duży problem.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop