Byłem dzisiaj na konferencji wynikowej CD PROJEKT. Spółka podała świetne wyniki ze sprzedaży dodatków do Wiedźmina 3. 30 sierpnia będzie miała miejsce premiera GRY ROKU czyli megazestaw Wiedźmin 3 + wszystkie dodatki.
W październiku startuje premiera GWINTA (Gry karcianej CD Projektu). Spółka ma w gotówce na kontach 500 mln zł, żadnych kredytów ani zobowiązań finansowych. Nad Cyberpunkiem pracuje obecnie 300 osobowy zespół i robota aż się pali w rękach. Także sam sobie
@przyzwoity: Może być, ale to trochę inaczej działa. Oni przesuwają premierę jak widzą większy potencjał sprzedażowy. Z komercyjnego punktu widzenia tak naprawdę szybka premiera to zły znak.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
W październiku startuje premiera GWINTA (Gry karcianej CD Projektu). Spółka ma w gotówce na kontach 500 mln zł, żadnych kredytów ani zobowiązań finansowych. Nad Cyberpunkiem pracuje obecnie 300 osobowy zespół i robota aż się pali w rękach. Także sam sobie
Luknij na ten wywiad jaki przeprowadziłem z Prezesem bo trochę w nim na ten temat jest:
https://strefainwestorow.pl/artykuly/wywiady/20160602/mamy-zwyczaj-wyznaczac-sobie-cele-ktore-wydaja-sie-wrecz-nierealne-rozmowa