Wpis z mikrobloga

@MrFisherman: Dlatego skoro Rockstar nabył hajsu na GTA Online to może dadzą któremuś z mniejszych oddziałów fundusze na remake Vice City w HD.

Chociaż w sumie to wolałbym sequel/prequel, żeby nie zepsuli czasem klimatu oryginału ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ach, pomarzyć można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MrFisherman: Chciałem niedawno przejść GTA Vice City po raz pierwszy w życiu, ale bałem się wykonać jedną misję, w której trzeba było wejść z kimś do domu, a przed tym domem i w środku byli ludzie, którzy do mnie strzelali. Sama gra została usunięta przez drugiego użytkownika tego komputera, bo folder z nią zajmował chyba za dużo miejsca na pulpicie. I tak skończyła się moja pierwsza poważna przygoda z GTA
  • Odpowiedz
@Shodan56: Pewnie o to chodzi: https://www.youtube.com/watch?v=KqKXfI_zILY Trochę to sztuka dla sztuki, odpala pierwszą misję i jakimś glitchem z powtórkami i rozwałkami od razu przeskakuje do ostatniej misji. Wolałbym by nie było uznawane takie przeskakiwanie całej gry glitchami.
@wykopiwniczanin: Prequel istnieje, może nie w HD tylko w tej samej erze i niestety jest tylko na konsolach, nazywa się Vice City Stories. Swoją drogą polecam, świetna gra. Wystarczy jakiś pad,
  • Odpowiedz
@damski89:
@CichyBob: dobra macie rację, mój błąd, napisałem że 80' i 90' bo takie miałem akurat skojarzenie do piosenek Michaela Jacksona :D

@mulen: nie to co w piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak na serio to żeby dodać realizmu powinni dać jak najwięcej ludzi, tak jak to jest w zatłoczonych amerykańskich miastach :)
  • Odpowiedz