Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +40
Własnie oglądam wywiad z Ellonem Muskiem gdzie mówi, że aby do czegoś dojść spał w fabryce Tesli i pracował po 20h dziennie, ale przecież wykopki są mądrzejsze od najbogatszego człowieka na świecie i twierdzą, że aby do czegoś dojść nie trzeba wcale ciężko pracować tylko troche pomyśleć xD Beka z Was odklejeńcy i tyle. #praca #pracbaza #biznes #pieniadze
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-11 151655
Pobierz
Kowalxxxy +217
Nic więcej dla chuopa nie potrzeba
źródło: received_932456399017538
Pobierz

Hartowanie: jak bez pieca? Widzialem jak z pustaków robili coś jakby palenisko. Okrągłe w srodku i nagrzewanie takim palnikiem z puszką. Da radę?
Szlif: jakaś metoda bez szlifierki taśmowej? Może zamontowac pionowo taką szlifierkę elektryczną typu czołg? Od biedy mogę skonstruować sam jakaś szlifierkę taśmowa.
Stal: skąd niedrogo wziąć stal i jaką? Patrzylem na damast.com.pl ale rodzaje stali nic mi nie mówią, a nie chciałbym przepłacać na początek.
Na razie to tyle, jak sobie coś przypomnę to dopiszę.
Wołam @Trollsky ;-)
źródło: comment_4IRV738cz9Vj2ZvuAlZE6A6ESQ88F53j.jpg
Pobierzźródło: comment_5aCbR6psPcQrOnat339NEQXSTtgWoNws.jpg
Pobierzźródło: comment_oi0CUzyLKGmnJZbGl6CzhJ7vOtkoR10J.jpg
PobierzJak dobierałeś kąt na jigu? Bo mnie zastanawia pod jakim kątem to robić żeby nie s-------ć.
Jak możesz to daj jakieś foto swojego jiga.
źródło: comment_TtFTguYVGd595nt9KlrXPj6hbbs9lMI4.jpg
PobierzIle dales za kleszcze?
źródło: comment_Zg5fR1Lgdk745ZFMY8F0ZqHu5t1PHh0P.jpg
Pobierznie wiem jak wam tak ładnie prosty wychodzi, mi normalnie fale Dunaju powstają, macie jakieś rady jak mogę udoskonalić moją "machinę szlifierską? co by pchnąć dalej tą robotę? (mam żółwa) ale nim tym
źródło: comment_yNpSbqNXaltrFEYJKCRMezef680Gawpx.jpg
Pobierzźródło: comment_YnGrYuSoe05jri1mMSz4aM3kjibdKot4.jpg
Pobierz@bravenewworld63
E:/ moze pilnik gruby? Albo za mocno dociskasz?