Za tydzień wieczór panieński, za 3 tygodnie wesele a ja leżę z rozwalonym biodrem, klatką piersiową i zszytą ręką trzydziestoma szwami. Dodatkowo zdjęcie robione kalkulatorem. Idealnie ( ͡°ʖ̯͡°) #zdrowie #logikarozowychpaskow #atencyjnyrozowypasek Gabek #wypadek #krosno
@Reepo: Ogólnie mało pamiętam z tego co się stało bo byłam w szoku. Jestem (byłam) kelnerką w jeden z restauracji no i szłam po zamówienie do kuchni. Kuchnia znajduję się w podziemiach gdzie jest wilgotno a w samej kuchni jest gorąco. Więc przed wejściem na schody i na samych schodach było mega ślisko. Wracając z zamówieniem czyli z miskami sałatek i zapiekanką wywróciłam się przed samymi schodami. Miski się rozbiły i
@gabek: Mój największy koszmar kiedy pracowałem jako kelner :s Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało, tylko skaleczenia, mam nadzieję, że szybko się zagoisz :>
Śmierdzi mi to strasznie, że te bitki za chwilę się rozleją na większe terytorium. W skrócie śmierdzi na kilometr wojną światową, nie chce być złym prorokiem, ale następny rok będzie bombowy. #wojna #izrael #ukraina #palestyna
#zdrowie #logikarozowychpaskow #atencyjnyrozowypasek Gabek #wypadek #krosno