Aktywne Wpisy
enron +235
45 054 490 726 + 939 887 974= 46 994 398 700
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
Cóż mogę rzec - kolejna wycieczka wokół Słońca za mną! To już moje ostatnie #urodziny z czwórką na czele, za rok zmieniam kategorię wiekową (ʘ‿ʘ)
Pech, że tego samego dnia jedna małpa ze wschodu świętuje rocznicę swojej wycieczki - ale nie zamierzam się tym przejmować
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
FroziPL +157
#kiszak Siema, tutaj Frozi z tvgry - tak się złożyło, że w tym wszystkim zostałem również i ja wywołany do tablicy, więc przy okazji chciałem wyjaśnić pewną manipulację Snakeitera, w której wykorzystał fragment rozmowy między nami
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub
Link do doca z całym tekstem: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQmO7HoNL6Ymox6AGj0zJXSP9WMPAfgS53Eihlw5QO9veaBKG8ruPqzZzlqqzSSkdph1WF-MsrUG3OH/pub

znacie jeszcze podobne tego typu kursy dotyczące programowania?
#naukaprogramowania
Szukasz darmowych, czy płatnych? Może codecademy.com?
Mentoring to jakaś żenada w zestawieniu do zadań i materiałów podczas kursu.
Jak jeszcze darmowe dostępne dla wszystkich kursy są spoko, to już główne zadania są w przech*j trudne dla osoby niezaznajomionej w temacie + brak jasnej czytelnej instrukcji, co w połączeniu przekreśla rolę mentora jako sensowną. Na platformie Udemy masz chociaż człowieka który nagrał klip gdzie coś tłumaczy jak krowie
No ale dobra, niech już odpiszę dla innych, bo pewnie nawet nie zobaczysz tej wiadomości.
Co do porównywania liczby godzin, to Kodilla (w której pracuję), to też zdecydowanie taniej wychodzi niż Coders Lab - ok. 20 złotych za godzinę nauki. Do tego liczba godzin to 240 w podstawowym kursie (o którym wtedy pisałem)