Aktywne Wpisy
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
Największym wyzwaniem były kraby jak skończyły mi się granaty.
Super doznania, tylko nie można myśleć za dużo, trzeba strzelać, dużo.
Z npc nie warto rozmawiać bo są napisani słabo i niewiele mają do powiedzenia.
Ech... przynajmniej szybko to idzie :)
#fallout
Oczywiście tradycyjny Bethedowski system skalowania trudności dzięki czemu potem nawet byle bandyci mają miniguny i wyrzutnie rakiet xD
Wchodzę do Megatony i nikt nie jest zainteresowany tym, że pochodzę z krypty. Moirze wciskam kit że jestem ambasadorem i daje mi pancerz, szeryfa to nie obchodzi (a powinno). Spójrzmy na miasto - z
Co do historii. Jakbyś poznał grę bliżej to byś dowiedział się, że co jakiś czas odwiedzają ich kupcy - można ich spotkać co jakiś czas pod Megatoną. B---a? Przecież to niewypał i stąd nazwa Megatona. Nikt nie umie jej rozbroić i każdy boi się jej dotknąć ale dopóki leży nic
Ja wiem, że odwiedzają ich kupcy, ale pytanie, co oni dają kupcom w zamian? Nie mam pojęcia.
Wypowiem się obszerniej jak grę przejdę - okej, mechanikę mogłem skopać - ale fabuły i dialogów nie mogłem
Naprawdę hejtujesz grę już za głupoty...
Albo znajduję 3 doga i mam opcję z wykorzystaniem inteligencji: ''A więc walczysz po dobrej stronie za pomocą radia?''. No kurczę... zagraj do końca w 1 i 2 to zobaczysz różnicę w dialogach.
Bardzo emocjonalnie reagujesz a to tylko...