Aktywne Wpisy
Eliade +294
PrawaRenka +154
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Gardzę ludźmi palącymi marihuanę, albo tłumaczący, ze ma ona zbawienny wpływ na zdrowie. Lecznicza może i ma, ale to, że jesteście upaleni nie wpływa na wasze zdrowie. A u każdego kogo znam i kto pali więcej niż raz w miesiącu zauważyłam różnicę w osobowości.
Nigdy nie mogłabym być z kimś, kto pali.
Gardzę tym i zawsze kiedy widzę znajomą, o której wiem, że jara zielsko nawet mimo dwójki dzieci, to zawsze wrzucam tam wszystkich palaczy trawy. Traktuję takich ludzi jak zwykłych patusów. A jak już dowiem się, że znajoma pali regularnie - unikam jak ognia.
Oczywiście, 'inteligentni ludzie tez palo!', "marihunaen nie uzależnia, co to, to nie!". Nawet od głupiej soli można się uzależnić, wiec niby od tego nie można?
A wszystko zaczęło się od upalonego kolego, którego spotkałam i dopiero po minucie odpowiedział mi na moje "cześć". Inteligentny, fajny chłopak, wręcz kujon zamienił się w chodzące gowno.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@Wyszyn znałem pewna grupę ludzi za młodu, pili dużo,imprezy w licbaza, ale w szkole byli robili szło jak trzeba. Dało radę się zebrać do nauki
Wyjechali do UK z ambicjami,szło im, awans jakiś, kasa była,ale gdy nagle poznali zioło to był moment w którym stanęli i okazało się że ich otępienie od zioła obniżylo jakiekolwiek cele i
@antipathia xDDDDDDDDDDD
O pan wszędzie chodzi na imprezy, wszystko widział wow jaki obeznany
@AnonimoweMirkoWyznania: Mnie najbardziej irytuje to całe podniecanie się z faktu, że się pali zielsko. Nakręcanie się ludzi, ile to oni gramów nie mają i jak to kopie. Praktycznie każdej osobie jaką znam w różnym przedziale wiekowym, udziela się ten festiwal s----------a. Ludzie uwielbiają się tym popisywać, nikt nie rozumie, że to nie robi wrażenia na większości osób. Kilka razy zapaliłem, nie ma czym się zachwycać, zgadzam się,
Leki są też, które to dają i co...nadal niczym to się nie różni
Ludzie z branży co mnie znają mówią,że branie przeze mnie czegokolwiek to był by kosmos przy tak bardzo rozbujanej głowie,przykre,że ludzie mają tak nudne i gorzkie życie, że sami z siebie i z tego co ich otacza nie potrafią wykrzeac energii by fazę mieć albo zajawkę
Ale co się dziwię,jak przedstawiam swoje pomysły i wizje na projekt albo inne to nawet ci palacze nie łapią
I im
Przykład
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora