Wpis z mikrobloga

@Tang0 to źle że jakaś firma sprzedaje białko z mniejszą marża? Sprawdź ile kosztuje wyprodukowanie 1kg wpc. Jak ktoś trenuje żeby się lepiej czuć to nie ma znaczenia jakie wpc bierze. Tylko dla największych zapaleńców że sceny to ma jakies znaczenie. Sam brałem różne bialka i nie czuje jakościowo różnicy warte dołożenia 100zl do kilograma lepszego bialka.
@Re-volt: niestety @Tang0 dobrze prawi WPC przez MilkilandEU (dawna Ostrowia) sprzedawana jest na paletach i wychodzi 35kg/kg gdy chcesz zejść w okolice 30zł/kg musisz zamówić powyżej 5 ton, (jest to towar w workach 15kg, na paletach) a gdzie cena dodatków smakowych\pakowania\opakowania\rozsypywania\wyslki itd.. Ja rozumiem że ma być tanio, ale sama cena budzi podejrzenia i nie trzeba być geniuszem zeby wyciagnać wnioski. Sam zakupiłem na spróbowanie 2 smaki i jakos dziwnie mi
@Re-volt: To nie niska marża, to dopłacanie do towaru albo w #!$%@? cięcie na składzie - obstawiam to drugie. Wystarczy przejrzeć Twoje komentarze żeby wiedzieć, że siedzisz tu tylko żeby pimpować ten shit "odezwij sie na priv to dostaniesz 25% zniżki albo 50zł na następne zakupy" co 2 komentarz. Zostaliście wyśmiani na forach to się pozwijaliście na miejsca takie jak mirko gdzie ludzie słyną z tego, że nie szukają info tylko