Wpis z mikrobloga

@ufos: Też grałem, tyle że byłem zmuszony założyć drugie konto...

Nudna? Hm mam inne zdanie ale co do zachłanności WG - zgodzę się, choć da się grać bez płacenia.
  • Odpowiedz
@ufos: Albo nie ogarniasz i dissujesz! ;D

No nic, po prostu Ci nie podeszło, ja czuję jednak, że nieprędko odpadnę od WoT. Robili, World of Warplanes to g---o niesłychane. Odradzam, główne z powodu marnego sterowania - dużo jeszcze pracy ich czeka przy tej grze, jak dla mnie póki co jest po prostu marna. A o statkach niewiele póki co wiadomo - dłubią przy nich na tę chwilę.
  • Odpowiedz
@ufos: I pewnie strzelałeś ze "złotej" amunicji :P

Nie sądzę by wiele się zmieniło, ta gra raczej nie ma ambicji by być czymś większym. Nie ma sensu do niej podchodzić skoro tuż obok masz znaczenie lepszego War Thundera. Przyznam, że pomysł ze statkami mnie jednak bardzo interesuje, ciekawi mnie jak WG to rozegra, jak będzie gameplay wyglądał etc. Trzeba jednak poczekać.
  • Odpowiedz
@ufos: No kurczę, gdybym był Krezusem to sytuacja inaczej by wyglądała ;P Cały czas coś mi wypada, co absorbuje fundusze :<

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ostrzę sobie zęby na FC3... Masz w oryginale?
  • Odpowiedz
@ufos: Spoko, przecież zamierzam to zrobić zatem większa motywacja już na mnie nie wpłynie :P

Zgodzę się co do tego, że dwójka była kichą niemożliwą, nawet nie przeszedłem...

Też planuję zakupić, to jedna z tych gier, którą trzeba mieć :)
  • Odpowiedz
@ufos: Oj tak, można było dostać szewskiej pasji przy tych ciągłych posterunkach...

Najlepszym motywatorem będzie Batman: Arkham Origins i jego wymagania - jeśli okażą się ponad możliwości mojej maszyny to z pewnością przyspieszy to moment zakupu ;) Siedzę i czekam jak na szpilkach na tę grę. Jeśli nie grałem w dwa poprzednie Batmany... Cóż, polecam nadrobić to natychmiast ;>
  • Odpowiedz
@ufos: No i właśnie ten spokój jest najważniejszy.

Batmany to pewnik, istny must have. Obie części urwały mi łeb, zaliczenie ich to obowiązek gracza :>

Nie traktuj Wikingów jako serial dokładnie oddający realia ;) Akurat serial ten ma sporą rzeszę fanów, także na wykopie i osoby, którym go polecałem mówiły, że jest przyjemny. Tylko oczywiście Ufos musiał się wyłamać ;P Cóż, chyba mamy inne gusta ale Batman to mistrzostwo :>
  • Odpowiedz
@ufos: Powodzenia zatem w poszukiwaniach motywacji, bo naprawdę warto - tako rzecze wujek Katorz :>

A mi akurat klimat bardzo przypadł do gustu :>

Hah, jasne jasne - spokojnie Ufosie, jako mówią górale, z racją jest jak z dupą, każdy ma swoją. Nie będę przecież mieczem przecież nawracał do swoich upodobań ;> Gusta są różne a ja nie miałem nic złego na myśli, zaśmiałem się tylko ;)
  • Odpowiedz