'We were pissed off at taking Viet Cong sniper fire from the mountain above us several nights in a row,'
'The guy would stand up from behind a rock and blow off a clip from his AK47 on full-auto. The sniper was shooting at such a high angle that most of his rounds came through the sheet metal roofs of our
@ufos: I następnie uskuteczniasz taniec zwycięstwa nad jego stygnącym truchłem, czerpiąc perwersyjną przyjemność z ubicia tego cholernie irytującego campera.
@ufos: Śmiechłem i uświadomiłem sobie, że w ET grałem może z 20 minut, jakoś nigdy mnie nie porwało ;)
Jeśli będę w domu to czemu nie, lecz nie mam pewności na tę chwilę czy będę - koło 20 tak? W jakim miejscu jesteście z BQP? Pewnie będę musiał nadrabiać.
@ufos: Wszędzie takich się znajdzie, to i w WoT jest typ, który ma 70k bitew - ja, na koncie istniejącym od dwóch lat mam raptem 7k... To już totalne zmaniaczenie, takich ludzi nie brakuje.
@BQP: I już totalnie na nic czasu nie będę miał ;)
"The sniper was never found, though soldiers did discover traces of blood when they searched the area the next day"
#militaria #wojnawietnamska #wojsko
Komentarz usunięty przez moderatora
'We were pissed off at taking Viet Cong sniper fire from the mountain above us several nights in a row,'
'The guy would stand up from behind a rock and blow off a clip from his AK47 on full-auto. The sniper was shooting at such a high angle that most of his rounds came through the sheet metal roofs of our
Uch, poniosło mnie ale wiesz o czym mówię ;)
Jeśli będę w domu to czemu nie, lecz nie mam pewności na tę chwilę czy będę - koło 20 tak? W jakim miejscu jesteście z BQP? Pewnie będę musiał nadrabiać.
Okej, jesteśmy w kontakcie będę się odzywał. I dobrze, już myślałem, że będę miał sporo do nadgonienia :P
@BQP: I już totalnie na nic czasu nie będę miał ;)
Sam się kilka razy od niej odbijałem ale zawsze wracałem - chyba jednak mnie kupiła, choć narzekam na nią mocno.