Wpis z mikrobloga

@Papasanbaba:

Byłem użytkownikiem każdej z tych platform i to niestety nie prawda. iOSowcy strasznie się rzucają z " cię nie stać biedaku " " A po co mi to, przynajmniej się nie tnie jak twój android " A Windowsphonowcy się nic nie odzywają bo na te ich lumie i tak nic niema.

Ech, nieprawda. Być może osoby z innymi telefonami tak postrzegają ajfonowców po prostu. Ja wybrałem telefon taki jaki potrzebuję
@verex: Ja tam jak miałem sprzęt appla to temu że chciałem, każdy system ma wady i plusy. Jak dla mnie ściskanie dupy tylko dla tego że ktoś powie apple #!$%@? albo Android to syf jest dla mnie żenujące. Ale jak widzę wpis np. Lol, czemu na iphone nie mogę zmienić ikon na pulpicie. A na to ktoś z iOsem wyskakuje hurr durr a poco, desing appla najlepszy, Android to gówno, a
@Papasanbaba: prawda. Androidy są ostatnio całkiem spoko, byleby nie brać jakiegoś gówna z dolnej póki które wciska operator albo gazetki i reklamy telewizyjne. Mojej mamie ostatnio kupiłem xiaomi redmi note 3 pro o zajebistych parametrach i znakomitej nakładce MiUi i to jest chyba najlepsza nakładka jaką do tej pory widziałem w androidzie. Gdyby nie fakt że telefon wielki i mi się prawie w ręku nie mieści, to z powodzeniem mógłbym kupić
@Papasanbaba: "A Windowsphonowcy się nic nie odzywają bo na te ich lumie i tak nic niema."

Co jest zwykłym kłamstwem ale to standardowa gadka androidowca ktory nie ma pojęcia na temat W10m :)