Aktywne Wpisy
WedkaKrillsona +230
P0lka co ma chłopaka poszła w tango z habibimi i wielce zaginiona. Teraz zbierają hajs sam nawet nie wiem na co xDD
Pewnie za kilka dni zbiorą bo w tym cuckistanie jakim jest polska to nie wiem czy się śmiać czy płakać trzeba
Aż mi się przypomniał chłopak co zbierał na operację i jakaś inna p0lka co po pijaku połamała zęby.
Jak się pewnie domyślacie to chłopak umarł, a p0leczka ma nowe
Pewnie za kilka dni zbiorą bo w tym cuckistanie jakim jest polska to nie wiem czy się śmiać czy płakać trzeba
Aż mi się przypomniał chłopak co zbierał na operację i jakaś inna p0lka co po pijaku połamała zęby.
Jak się pewnie domyślacie to chłopak umarł, a p0leczka ma nowe
snorli12 +2
Czy wybieranie wody w plastikowych butelkach jest ekonomiczne i ekologiczne w kontekście dostępności dobrej jakości wody z kranu oraz rosnącej popularności filtrów do oczyszczania wody? Kupujecie butelkowana wode na co dzień? Bo w marketach widzę że ludzie wynoszą po kilka zgrzewek.... #pytanie #jedzzwykopem #pijzwykopem #ekologia #lidl #biedronka #zdrowie
#urodziny #zebroplusy #osiemnastka #aniflodul
Od jutra piwo nie będzie smakowało tak jak wcześniej.
Niedługo matura więc przydałoby się zacząć uczyć.
Zaraz po niej studia więc zaczniesz jako tako sama żyć.
Przydałoby się też wtedy znaleźć pracę, więc zaczniesz sama siebie utrzymywać. Zobaczysz że życie jednak ssie i nie ma tam nic ciekawego.
No ale są plusy. Jak już sobie kiedyś odłożysz to możesz gdzieś na weekend albo na urlop wyskoczyć i nikt nie
@bart13: Dzięki kolego :D
Życzyć Ci sto lat to takie trochę podłe, biorąc pod uwagę co się dzieje na świecie :) Moja druga 18-nastka za pięć lat, wtedy minie 18 lat od mojej 18-nastki :) Jeszcze dwa lata i czas zacznie Ci biec trochę szybciej.
i życzę Ci stu najpiękniejszych lat :*
Trochę spóźnione ale...