Aktywne Wpisy
RapidHere +243
O matko,ekran z odświeżanien 60 Hz 2023 rok w telefonie za 800 euro XDDD to już nawet nie jest plucie tylko dożylna dawka braku szacunku #apple
Typ0wa_Karyna +227
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nomanssky
btw. gra nie wysyła do serwerów nawet pozycji gracza ;)
To po co się lansować w każdym poście na twitterze i w każdym wywiadzie, że w tej grze można kogoś spotkać? #!$%@? usprawiedliwienie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szon kłamał i tyle. Teraz mnie tylko ciekawi czy rzeczywiście tego nie dodali
Z jednej strony powtarzanie tego co chcą usłyszeć gracze - ze jakas interakcja miedzy graczami może zaistnieć ale serwery będą małe. Później zmienili to na prawie zerową interakcję ale można będzie jak w Dark Soulsach być świadomym obecności kolegi obok.
Poźniej już była mieszanka sygnałów że będziemy się wzajemnie widzeć oraz żeby kategorycznie nie szukać wrażeń online w tej grze bo
A to przepraszam :v ale wciąż takie argumenty padają na reddicie xD że to nie jest niczyja wina a zwyczajnie nie dodali jeszcze.
Sean wiele rzeczy mówił, ale powiedział też, że nowy content będzie dodawany w formie DLC. Pamiętajcie ludzie, że to gra indie,
Z róznych wywiadów i opisów naszych polskich redaktorów od gier odniosłem wrażenie ze dev-team jest do bólu
Dokładnie. Przede wszystkim mówił, że będzie się dało spotkać innego gracza i to jedyny sposób aby dowiedzieć się jak wygląda postać, którą sterujemy. Jprdl.
Dokładnie. Nowy content ( ͡° ͜ʖ ͡°) Możliwość spotkania innych powinna być od początku ale z drugiej strony hurr durr nie powiedzieli że tak będzie.
@j_bateman: i to jest rak który toczy rynek gier XD dostajesz niedokończoną grę za jakieś bajońskie sumy, a potem płać goju dodatkowo, żeby mieć pełnowartościowy produkt. Ta cała branża powinna spłonąć.
@Pan_Kielonek: to że w ten sposób zasilają kieszenie #!$%@?ów którzy utwierdzają się w przekonaniu, że graczom można każde gówno wcisnąć a i tak kupią.
I potem jak ktoś wypuści grę, która jest zwyczajnie OKEJ to zbiera ochy i achy i GAME OF THE YEAR (Wiedźmin 3) bo zwyczajnie nie była absolutnym niedziałającym gównem :/
A GoL (chyba) już się nad tym spuszczał XD hurr durr więcej devów się powinno od nich uczyć XDD
Takie samo #!$%@? jest za każdym razem jak ktoś da DLC za free... a coraz więcej jest takich sytuacji.