Wpis z mikrobloga

@BTCexpert: to jest koleś z fundacji etera bodajże i mówi tutaj, że zabezpieczył pieniądze ukradzione z dao czyli on powinien mieć teraz te ukradzione ETC. Ludzie sugerują, że sami ukradli tą kasę, nie wiem co o tym myśleć. Narazie wstrzymuje się od głosu. Zobaczymy czy ten koleś z fundacji odpowie coś na te zarzuty czy nie. Istna szopka ethf jest już skończony a ludzie związani z fundacją skompromitowani. Jedyna wartość
  • Odpowiedz
@BTCexpert: najlepiej żeby to zrzucił, kurs zaliczyłby nowe dno taki reset i zaczęlibyśmy jazdę od początku bez tego balastu a tak to będzie tak kotłować się teraz pewnie długo i nie ruszy ani w jedną ani w drugą bo nikt nie wie co teraz robić.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Teraz dopiero przyjrzałem się dobrze temu screenowi : https://twitter.com/ChandlerGuo/status/762495920449519616 Kurde teraz pojąłem że on pisze że sprzeda gdy ETC będzie kurs wyższy niż BTC :) Wcześniej tak na szybkiego spojrzałem i byłem przekonany że on napisał ze czeka aż ETC będzie wyżej niż ETH :)

Dobre - wiem że to utopijny scenariusz i wręcz nie realny -- ale być może on jest wizjonerem i faktycznie ETC przebije cenowo BTC
  • Odpowiedz
@pawlo74: No dokładnie - nawet jak by zrzucił to zaliczy dno jedynie na chwilę i moim zdaniem natychmiast ruszy w górę. Myślę że w mgnieniu oka skupili by taką ścianę inwestorzy po tej cenie co teraz. Najlepiej niech nie zrzuca tylko postawi ścianę i inwestorzy zjedzą w końcu tym samym obejdziemy się bez spadków.
Aczkolwiek ja obecnie czekam na spadki bo jak zwolnią środki z bitfinexa to od razu chciałbym
  • Odpowiedz