Dzisiaj w pracy podchodzi do mnie staruszek i mówi, że potrzebuje program office. Pytam go, czy to ma być licencja roczna czy dożywotnia, a on mi: -Panie ja mam prawie 90 lat, dla mnie roczna to praktycznie to samo co dożywotnia xD Niezły śmieszek z niego ( ͡°͜ʖ͡°) Zakupił kod, musiałem mu tylko większymi literami zapisać, skąd ma ściągnąć instalkę i poszedł do kasy. Bardzo sympatyczny starszy jegomość i o wiele konkretniejszy niż spora ilość znacznie młodszych klientów :) #coolstory #truestory i trochę #heheszki
@rentonB: A co ma leżeć i czekać aż umrze? Albo modlić się od rana do wieczora? Moim zdaniem fajnie, że coś robi innego. Zresztą rzadko bo rzadko, ale zdarzają się starsi ludzie po oprogramowanie, albo po gry :)
@GraveDigger: I elegancko ;) Często pewnie takie osoby już nie mają wiele sił, żeby robić cokolwiek związanego z wysiłkiem, ale takie granie na konsoli czy PC zawsze zabija im czas, jeśli tylko przełamią jakieś "bariery" w głowie, że łoo co to ja dziadek się będę w takie rzeczy bawić ( ͡°͜ʖ͡°)
@GraveDigger: Gram w PlanetSide 2 w outficie (klanie), mamy u nas pana na emeryturze, który nie tylko gra wraz z nami, ale też siedzi na teamspeaku i komentuje akcję :D Bardzo pozytywny człowiek, aczkolwiek czasami słychać że niektóre młodziaki go męczą swoimi tekstami :P
@GraveDigger Babcia mojego kolegi w wieku blisko 90 lat kazała sobie zainstalować Wolfensteina na komputerze i się bardzo cieszyła, że może sobie wreszcie do Niemców postrzelać.
-Panie ja mam prawie 90 lat, dla mnie roczna to praktycznie to samo co dożywotnia xD
Niezły śmieszek z niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zakupił kod, musiałem mu tylko większymi literami zapisać, skąd ma ściągnąć instalkę i poszedł do kasy. Bardzo sympatyczny starszy jegomość i o wiele konkretniejszy niż spora ilość znacznie młodszych klientów :)
#coolstory #truestory i trochę #heheszki
@WuDwaKa: Nie za to mi płacą, jak ktoś przychodzi do sklepu to dostaje płatnego :)
Testament spisuje sie odrecznie.