Aktywne Wpisy
WielkiNos +270
Lewacka wolność i tolerancja. Kiedy facet głosuje na kandydatkę konfederacji to jest spermiarzem. Kiedy robi to kobieta powodem jest cały zestaw różnych obelg i zaburzeń psychicznych.
#wybory #konfederacja #bekazlewactwa #pieklokobiet
#wybory #konfederacja #bekazlewactwa #pieklokobiet
qeti +871
Do restauracji przyszła bardzo specyficzna osoba - kobieta z bardzo widocznym zarostem. Zamówiła danie z menu dla dzieci, które kosztowało 12,95. Dała mi 14 złotych, a ja zaokrąglając wydałam jej złotówkę reszty. Nie przejmując się dalej tą osobą, obsługiwałam inne stoły. Jednak patrzę a ta kobieta coś mówi do kierownika zmiany intensywnie gestykulując. Okazało się, że przyszła upomnieć się o swoje 5 groszy reszty. Byłam tak zdziwiona, że nie wiedziałam co jej powiedzieć. No, ale ponoć grosz do grosza... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gdziejazyje #historiezzyciawziete #zabijciemnie
xD
A ta dalej #!$%@? swoje.
Pracowałem jako kasjer przez pół roku, więc się już przymknij i nie #!$%@? od rzeczy. Twoim zasranym obowiązkiem jest poinformować każdego o braku możliwości wydania paru groszy. Nie masz prawa ot tak sobie zabierać.
COOOOO XD
Wydawałaś zbyt dużo i dalej tam pracujesz? Ja #!$%@?.. xD
Komentarz usunięty przez autora
@tililili: możecie mnie obrażać dalej. To świadczy tylko o Was
Ja od zawsze myślałem, że aby pracować jako kelner czy kasjer jest potrzebne jakiekolwiek pojęcie o matematyce i sprawne komunikowanie się.
Jak widać, myliłem się.
Komentarz usunięty przez moderatora
Widać, że nie rozumiesz o co chodzi. Cóż, szkoda.
Wiem jak to działa, pracowałem 6 miesięcy u swojej mamy na kasie, gdzie nie było takiego czytnika jak w biedronce i musiałem znać 100 kodów na pamięć. Najbardziej lubiłem 10, prezerwatywy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)