Aktywne Wpisy
Tumurochir +457
Przez fejki PiS w sprawie rzekomego torturowania przez "reżim Tuska" podejrzanego o pranie brudnych pieniędzy ks. Olszewskiego, Służba Więzienna otrzymała już kilkaset e-maili i telefonów od widzów TV Republiki z groźbami
https://x.com/SW_GOV_PL/status/1808143124495048859
Przed aresztem, gdzie siedzi ksiądz, odbyły się też protesty, a demonstranci domagają się uwolnienia duchownego, bo skoro ksiądz to na pewno niewinny i nie mógł kraść
#
https://x.com/SW_GOV_PL/status/1808143124495048859
Przed aresztem, gdzie siedzi ksiądz, odbyły się też protesty, a demonstranci domagają się uwolnienia duchownego, bo skoro ksiądz to na pewno niewinny i nie mógł kraść
#
ZenujacaDoomerka +25
Long story short.
Swojego czasu ustawiłem się na piwo z dwiema koleżankami. Koleżanki bardzo w porządku, takie normalne bez wydawałoby się większego #!$%@? mózgowego. Dołączył wtedy do nas mój znajomek, którego one nie znały. Generalnie chłopina lat 26, bardzo w porządku. Żaden bawidamek tylko ot zwykły gościu, nawet przystojny i bardzo inteligentny. Jedna z moich koleżanek wpadła mu w oko, coś tam przybajerował podczas spotkania, ja mu trochę pomagałem i generalnie widać było, że coś tam zaiskrzyło.
Potem dowiedziałem się od niego, że spotkali się parę razy, ale generalnie typiarka mu podziękowała i powiedziała, że to nie to. No ok, zdarza się. Nie drążyłem tematu, bo co mnie to interesuje w sumie.
No i dzisiaj znowu się spotkałem z tymi samymi dwiema koleżankami. Popiliśmy trochę i tak zeszło na temat relacji damsko-męskich. Przycisnąłem trochę temat dlaczego powiedziała koleżce, że to nie to. No i tu mnie #!$%@? wcześniej wspomniany #!$%@? trafił. Po raz pierwszy. Okazało się, że nie pasowało jej to, że mieszka z rodzicami.
Gostek w wieku 26 lat ma własną firmę IT, gdzie pisze jakieś tam programy i #!$%@? wie co, nie znam się, zajmuje się obsługą techniczną jakichś małych firemek. Zarabia całkiem nieźle, bo w granicach 4-5 tysięcy, ale większość kasy odkłada, bo pracuje nad jakimś tam urządzeniem, na które ma dostać duży hajs z jakiegoś startupu, ale potrzebuje do tego wkładu własnego i chce trochę oszczędzić na początek, gdy wystartuje z tym urządzeniem. Mieszka z rodzicami tylko dlatego, że woli tę kasę, którą wydałby na mieszkanie, OSZCZĘDZIĆ na rozruch firmy.
No i to #!$%@? jej nie pasowało. Że gościu #!$%@? ma pomysł na siebie.
Żeby było śmieszniej to typiara pracuje w #!$%@? salonie Playa i mieszka z jakimiś studentami plus tą drugą koleżanką. Po pedagogice. A i ma PRLowską meblościankę w pokoju i jestem się w stanie założyć, że jeszcze niedawno na ścianie wisiał dywan, bo jest inny odcień farby na ścianie w porównaniu do reszty pokoju. Ktoś nawet nie odmalował przed wynajmem.
Jak zacząłem jej tłumaczyć, jak bardzo #!$%@? się zachowała to odpaliła się ta druga koleżanka, która zaczęła jej bronić. JAK TO #!$%@? FACET W WIEKU 26 LAT MOŻE MIESZKAĆ Z RODZICAMI. NO #!$%@? CZEMU SZMACIARZU NIE MASZ JESZCZE NAJNOWSZEGO MERCEDESA S KLASY Z SALONU W FULL OPCJI, BIEDAKU #!$%@? #!$%@? POLAKU, JAK ŚMIESZ MNIE BEZ MERCA ZACZEPIAĆ.
Tak się zastanawiam czy ta druga przypadkiem nie była #!$%@? pomysłodawczynią tego #!$%@?. Tylko #!$%@? wie po co? Z zazdrości?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #tfwnogf #wojnadamskomeska ##!$%@?
@to_wszystko_nie_tak: głupia #!$%@? i tyle
Praca nie definiuje człowieka, a tamta dziewczyna najwyraźniej szukała czegoś więcej niż tego że jest inteligentny i
nawet dziewczyny nie mógłby zaprosić do mieszkania "wchodź cicho bo starzy śpią"? masakra.
nikt mu nie karze brać mieszkania na kredyt czy wynajmować domu, niech sobie jak
@soft1house: xD co ty bredzisz. ja bym się zażenowany i nieswojo czuł zapraszając nowo poznaną dziewczynę do domu z rodzicami, masakra. a co dopiero ona.
typek zarabia rzekomo 4-5k to niech odżałuje te pare stów nawet na głupi wynajem pokoju
@Shmit: gdzie to przeczytałeś? nie trzeba być milionerem żeby wynająć pokój.
@r5678: wynajecie nawet pokoju >>>>>>>>>>>>>>>>>>> mieszkanie z rodzicami.
ja w wieku 18-25 lat właśnie pokoje wynajmowałem. z dobrym kumplem jak mieszkałem było zajebiście. czasy imprez i domówek, ludzie co mieszkają z rodzicami nie ogarną tego nawet. przed sylwestrem do nas
Tyś widział słownik języka polskiego... skąd założenie, że chodzi o Warszawę, a nie o Zalesie?
@Dutch: nawet nie kawalerke a pokój. wszystko byle nie mieszkanie z rodzicami, tragedia.
@to_wszystko_nie_tak: @to_wszystko_nie_tak: Jeżeli facet ma 26 lat i mieszka z rodzicami "bo odkłada" to i tak jest niezaradny. Żyć na garnuszku jak się ma dawno jaja obrośnięte to dla mnie synonim nieporadności. Czy ma firmę IT czy nie, jeden #!$%@?. Dziewczyna pewnie obawia się - zakładam że słusznie - iż mogłaby być w przyszłości dla niego drugą
Well that escalated quickly... Dziewczyna jest #!$%@?ą_, bo ośmieliła się nie chcieć piwniczniaka-mamisynka, mimo że ma firmę (podkreślam FIRMĘ) w IT (podkreślam IT)?