Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +492
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Zwykła skóra bez bajerów, a nie zdążyłem się specjalnie spocić, zobaczymy przy 30+, tyle że w swoim starym tekstylu (ze stałą podpinką przeciwdeszczową) przy takiej temperaturze było gorąco, więc licze że gorzej nie będzie :) Trzeba przyznać tylko że jest ciężka :) Czekam jeszcze na szelki i będzie super gites malines
Tak czy inaczej, Tarbor polecam bardzo motzno, obsługa jest zajebista, wszystko co chciałem wiedzieć wyjaśnili, dzwonili dopytywać się o detale (tak jak paski scotchlite które są opcjonalne, ale w cenie), powiedzili co jak i gdzie zmierzyć (zależało mi na odpowiedniej wysokości kieszeni na ochraniacze) i jeszcze zliczyłem darmową wysyłkę. Jest zajebiście.
#pokazmorde #motocykle #pokazskore #skora
@tosyu: Wagę już masz, więc daję tylko na "od".